donderdag 14 november 2019

DI-RECT @ PAARDCAFE

***DI-RECT IN PAARDCAFE UITVERKOCHT***

In december start Di-rect z’n eerste eigen Europese tour; from the ground up, dus in kleine intieme zalen beginnen en afslutien met twee uitverkochte shows in hometown Den Haag (op 28 & 29 december). Daarom is  op 14 november deze try-out in het Paardcafé voor dat ze zich in de Europese tour storten! Super exclusief!

Na een jaar waarin meer dan 20 theaters strak uitverkocht waren en de band het met hun voorstellingen de intieme kant opzocht is het eind 2019 tijd om alle energie weer uit de kast te halen voor een tour! De mannen zijn al bijna 20 jaar onderweg en daar laat het Paard liever geen gras over groeien. Paard heeft een bijzondere band met DI-RECT en elke show in hun geboortestad voelt als een thuiswedstrijd die ze keer op keer met 10-0 winnen.

 

Archief
  • € 32,50
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Daarmee bedoelen we natuurlijk steevast uitverkochte shows (lees: binnen 3 uur) en een Grote Zaal met zoveel energie dat het uit zijn voegen barst. Wij konden ons geen beter einde van het jaar voorstellen met een begin en einde van de tour onder ons dak.