donderdag 14 november 2019

DI-RECT @ PAARDCAFE

***DI-RECT IN PAARDCAFE UITVERKOCHT****
Beste iedereen, met een capaciteit van 125 tickets en honderden enthousiaste Di-rect fans was het natuurlijk verwachten dat we veel mensen moesten teleurstellen. Binnen minder dan een half uur waren we dan ook uitverkocht. Iedereen die het gelukt is om een ticket te bemachtigen, veel plezier!

Onze oprechte excuses voor iedereen die technische problemen heeft ondervonden met onze website. De server kon de enorme stroom aan bezoekers niet aan.

Het concert in Paardcafé vindt plaats op 14 november. Voor een ieder die via kassa.paard.nl een ticket voor 13 november heeft bemachtigd: deze is geldig voor het -enige- concert dat op 14 november plaatsvindt. Ticketkopers met een ticket op deze verkeerde datum ontvangen hierover mail. Voor vragen mail naar [email protected]

 

uitverkocht
  • € 30,00
  • € 30,00
  • € 32,50
  • Paardcafé
  • 20:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

In december start Di-rect z’n eerste eigen Europese tour. From the ground up, in kleine zalen beginnen. Deze tour wordt afgesloten met twee uitverkochte shows in onze hometown Den Haag. Maar we hebben goed nieuws voor diegenen die hier geen kaarten voor wisten te bemachtigen:  in het Paardcafé wordt op 14 november een try-out gegeven voor deze Europese tour! Super exclusief, want let wel: slechts 125 personen kunnen hierbij zijn. Let op: kaarten zullen heel hard gaan.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur