DAVID DUCHOVNY

donderdag 16 november 2023 2023

Acteur & muzikant David Duchovny komt op 16 november naar PAARD! Hoewel fans hem waarschijnlijk het beste kennen van zijn werk op het scherm (The X-Files, Californication), heeft Duchovny in de loop der jaren een grotere creatieve rol opgebouwd. Hij heeft zes boeken geschreven en drie albums uitgebracht, terwijl hij lof en een toegewijde fanbase heeft gekregen voor zijn liveoptredens. Verwacht traantrekkende americana die zonder omweg je ziel bereikt.

Voor liefhebbers van Kiefer Sutherland, Warren Zevon, Johnny Cash alt-rock americana country
archief
  • €184,00 *
  • €34,00 *
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Zijn nieuwste album, Gestureland, werd uitgebracht in 2021 tijdens de pandemie. Hoewel de gevoelens op Gestureland intiem zijn, is de muziek groots: het roept de sfeer op van Californische pop uit de jaren 70, alternatieve rock, folk en country. Op zichzelf is het tijdloze muziek. “Ik zou niet proberen om iemand na te bootsen,” zegt Duchovny. “Maar voor mij gaat het om classic rock, de Britse invasie, Bob Dylan, Tom Petty, Aimee Mann – je wordt verliefd op bepaalde geluiden.”

Duchovny – een songwriter met een gezond gevoel voor humor in het echte leven – knikt naar de complimenten, maar volgt zijn eigen bescheiden werkwijze: “Ik maak een album af, dan ga ik zitten luisteren en denk ik, ja! De melodie klopt, wat wil je nog meer?”

 

VIP TICKETS
Bij dit concert is er ook een gelimiteerd aantal VIP tickets aan te schaffen. Hiermee krijg je eerder toegang, een gesigneerde poster en een meet & greet met David Duchovny.

Support: Inge Lamboo
De getalenteerde Inge Lamboo heeft zichzelf gitaar, piano, drum en basgitaar leren spelen en al op 15-jarige leeftijd begon ze haar eigen nummers te schrijven. Ze heeft meer dan 140.000 volgers op TikTok en gaat regelmatig viraal met covers die uiteenlopen van Guus Meeuwis tot Måneskin en alles wat daartussen zit, gebracht op een unieke manier zoals alleen Inge Lamboo dat kan. Zelf schrijft ze autobiografische nummers waarmee ze mensen helpt die worstelen met hun mentale gezondheid.