donderdag 16 november 2023

DAVID DUCHOVNY

Acteur & muzikant David Duchovny komt op 16 november naar PAARD! Hoewel fans hem waarschijnlijk het beste kennen van zijn werk op het scherm (The X-Files, Californication), heeft Duchovny in de loop der jaren een grotere creatieve rol opgebouwd. Hij heeft zes boeken geschreven en drie albums uitgebracht, terwijl hij lof en een toegewijde fanbase heeft gekregen voor zijn liveoptredens. Verwacht traantrekkende americana die zonder omweg je ziel bereikt.

Klinkt als Kiefer Sutherland, Warren Zevon, Johnny Cashalt-rockamericanacountry
Koop tickets
  • € 184,00
  • € 34,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Zijn nieuwste album, Gestureland, werd uitgebracht in 2021 tijdens de pandemie. Hoewel de gevoelens op Gestureland intiem zijn, is de muziek groots: het roept de sfeer op van Californische pop uit de jaren 70, alternatieve rock, folk en country. Op zichzelf is het tijdloze muziek. “Ik zou niet proberen om iemand na te bootsen,” zegt Duchovny. “Maar voor mij gaat het om classic rock, de Britse invasie, Bob Dylan, Tom Petty, Aimee Mann – je wordt verliefd op bepaalde geluiden.”

Duchovny – een songwriter met een gezond gevoel voor humor in het echte leven – knikt naar de complimenten, maar volgt zijn eigen bescheiden werkwijze: “Ik maak een album af, dan ga ik zitten luisteren en denk ik, ja! De melodie klopt, wat wil je nog meer?”

 

VIP TICKETS
Bij dit concert is er ook een gelimiteerd aantal VIP tickets aan te schaffen. Hiermee krijg je eerder toegang, een gesigneerde poster en een meet & greet met David Duchovny.