CLOUSEAU40 [UITVERKOCHT]

donderdag 26 september 2024

2024 is een topjaar voor Clouseau, want de band bestaat maar liefst 40 jaar. 16 december 1984, om 11 uur om precies te zijn, traden ze voor de allereerste keer op in het Cultuurcentrum van Sint-Genesius-Rode in België. Om die mijlpaal te vieren spelen Koen en Kris Wauters 12 (!) uitverkochte shows in het Sportpaleis, Antwerpen. Natuurlijk slaat Clouseau Nederland niet over in dit feestjaar en komen ze naar PAARD tijdens CLOUSEAU40. De kaartverkoop voor de clubtour start deze vrijdag om 10:00 u!

We zijn erg blij dat het Nederlandse publiek ons nog steeds in de armen sluit. Dat mochten we merken tijdens de Vrienden van Amstel LIVE. Daarom kijken we zo hard uit naar onze eigen optredens. We bestaan ondertussen 40 jaar en dat willen we ook graag met onze noorderburen vieren!Koen & Kris Wauters

UITVERKOCHT
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Het wordt een druk jaar voor de broers Koen en Kris Wauters, want op 11 januari jl. begonnen zij aan 14 uitverkochte shows van de Vrienden van Amstel in Rotterdam, Ahoy. Tijdens deze shows zingen zij hun grote hits Anne, Passie en Daar gaat ze met Acda & De Munnik, Guus Meeuwis en Suzan & Freek. Clouseau kan zich daarna voorbereiden op een volle festivalzomer met optredens op o.a. Spoorpark Live, Pop on Top, Lansingerland Live en Gelderpop. De komende tijd wordt er nog een aantal festivalshows bekendgemaakt. Fans van het eerste uur weten dat een optreden van Clouseau garant staat voor een stevig feest met een setlist vol hits en evergreens waarbij er zeker gedanst gaat worden. Clouseau wordt in België met recht gerekend tot vaderlands muzikaal erfgoed, maar ook in Nederland hebben ze de afgelopen jaren bewezen dat ze onverminderd populair zijn. Op donderdag 26 september zijn ze te zien in PAARD!

CLOUSEAU40 [UITVERKOCHT]

donderdag 26 september 2024

UITVERKOCHT