zaterdag 6 oktober 2018

Brandon Delagraentiss – premiere

SPECIAL GUESTS: SHIRMA ROUSE & BRITNEY DELAGRAENTISS

Na het succes van zijn eerste uitverkochte theaterconcert in Nederland is de Amerikaanse soul/gospel superster Brandon Delagraentiss terug met de première van zijn nieuwe muzikale ervaring in Paard! Je kan hem kennen van zijn solo-optredens in het Koninklijk Theater Carré, Paradiso, Heineken Music Hall en in het Amsterdam Arena en tv-programma’s The Voice Of Holland en DINO. Deze echte ‘Son of a Preacher Man’ heeft een repertoire wat geschikt is voor iedereen, maar wel met de echte Delagraentiss twist. Verwacht een show vol liedjes van Stevie Wonder, Marvin Gaye en Michael Jackson, maar ook rock hits zoals ‘Don’t Stop Believing‘ of de klassieke ‘Old Time Rock & Roll‘ van Bob Seger. Met meer dan 20 jaar ervaring op het podium en een performance die recht uit het hart komt, zorgt Brandon ervoor dat je de hele avond wilt dansen.

Archief
  • € 17,50
  • Grote Zaal
  • 18:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

En daar blijft het niet bij, special guests BN-er Shirma Rouse, Britney Delagraentiss (zus van Brandon uit Chicago) en de geweldige live band OnVibe maken de avond compleet.

Shirma Rouse
De soulvolle zangeres is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Met haar enorme bereik en rijke stemgeluid is ze een van de meest gevraagde zangeressen van het land. Nadat ze in 2013 als beste backing vocalist van het songfestival werd uitgeroepen, bracht ze drie albums uit waarmee ze een zelfs Edison Jazzism publieksprijs in de wacht sleepte!

Britney Delagraentiss
Britney is een singer-songwriter uit Houston, Texas. Nadat ze een major Vocal Performance volgde in Chicago werd dat haar hometown. Haar liedjes gaan over identiteit, groei, gebrokenheid en hoe Gods liefde genezing geeft. Er zijn veel songwriters, maar Britney weet zich als nog te onderscheiden met haar karakter, authenticiteit en prachtige stem.

De Amerikaanse soul/gospel superster neemt je mee op een muzikale reis langs al je favoriete liedjes

lekkerstappen.nl