BLOODBROTHERS FT MIKE ZITO AND ALBERT CASTIGLIA

dinsdag 24 oktober 2023 2023

Mike Zito en Albert Castiglia zijn echte “Blood Brothers” in het leven en in de muziek die ze zowel individueel als collectief creëren, bundelen hun krachten in een gezamenlijke inspanning van songwriting en uitvoeringen om een totale luisterervaring te creëren die groter is dan de som der delen. Toegevoegd aan dat proces zijn de talenten van producers Joe Bonamassa en Josh Smith, die vers brachten ideeën voor de opnamesessies, waardoor Mike en Albert worden gepusht creatief en muzikaal om hun beste werk tot nu toe te presenteren.

Blues
archief
  • €21,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Support: Adam Giles Levy

Adam Giles Levy, met zijn sensationele stem en viscerale podiumpresentatie, is een amalgaam van rockende roots, akoestische bluesachtige goedheid en experimentele folk. Afkomstig uit Frimley Green, Engeland, is Adam ook een intrigerende gitarist, wiens autodidactische stijl de rijke fingerstyle-erfenis van het Verenigd Koninkrijk weerspiegelt, terwijl hij stevig de zijne blijft. Niet verlegen om zijn teksten te gebruiken om na te denken over de grote vragen van de mensheid, heeft Adams emotioneel geladen en onbeschaamde liveshow hem de oproep opgeleverd om klasse-acts als Newton Faulkner, Mike Dawes, Noah Gundersen, Baskery en Steve Hackett van Genesis te ondersteunen.

“ Mike and Albert have a special chemistry together when they plug in and play that few have. They finish each other's sentences musically “

Joe Bonamassa