donderdag 14 oktober 2021

BLANKS

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

De Nederlandse muzikant en YouTube-ster Blanks is de belichaming van muzikaal enthousiasme. Grote kans dat je een van zijn uploads op zijn YouTube-kanaal hebt gezien waarop hij met tomeloze energie zijn muzikaliteit met de wereld deelt. Blanks stal zo de harten van miljoenen fans met zijn ‘Music by Blanks’, dat inmiddels meer dan 1.3 miljoen (!!) volgers telt.

uitverkocht
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Blanks is niet de traditionele YouTuber, maar een muzikant die zijn online platform gebruikt om zijn passie en liefde voor muziek te delen. Hij steekt bekende songs in een nieuw jasje (en trok zo de aandacht van Armin van Buuren, Ariana Grande en Post Malone), componeert songs met zijn fanbase en nog veel meer. Met zijn nieuwe ‘Blanks Invites’ werkt hij samen met artiesten als San Holo, Dayglow, Alfie Templeman en Sheppard. Op 14 oktober zie je deze superster in levende lijve in PAARD.