BLACKBIRD

Filmische popmuziek gekenmerkt door vintage gitaren

vrijdag 17 maart 2023 8380

Blackbird is niet meer weg te denken uit het Nederlandse radiolandschap. Haar filmische popmuziek wordt gekenmerkt door vintage gitaren, sterke vocalen en verfijnde pop hooks. Blackbird stond op veel festivals, werkte samen met het Metropole Orkest en won in 2021 de Limburgse Popprijs. Het afgelopen jaar heeft ze met haar veelzijdige band veel nieuwe muziek opgenomen en ze kan niet wachten om het te delen. Je ziet haar op 17 maart 2023 in PAARD!

pop rock singer-songwriter
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

In februari 2023 wordt een nieuwe EP van Blackbird verwacht waarvan het veel gedraaide ‘Green Lights’ – die uitkwam in juni 2022 – de eerste single was. Built And Broken komt als tweede single uit in oktober. De Limburgs/Amsterdamse singer-songwriter bracht na de succesvolle EP ‘One Of The Wild Ones’ haar debuutalbum ‘Blackbird’ uit in 2020, inclusief de singles ‘Lost In The Middle’, ‘I’m Like You’ & ‘Tell Your Mama’. Met alledrie sleepte ze een NPO Radio 2 TopSong binnen.

 

SUPPORT: Daniel Nolet

Daniel Nolet’s muziek is gekenmerkt door dansbare gitaarpop met scheurende gitaren en catchy hooks. Zijn fascinatie voor Britpop vormt het fundament van zijn repertoire. Balancerend tussen de Arctic Monkeys, Sam Fender en James Bay raakt Nolet zijn publiek met gevatte teksten over onderwerpen die er toe doen.