maandag 10 juni 2019

BERES HAMMOND [AFGELAST]

Helaas heeft Beres Hammond wegens omstandigheden zijn show in het PAARD af moeten zeggen. Jouw kaarten worden automatisch en zo snel mogelijk (exclusief servicekosten) geretourneerd (conform onze algemene voorwaarden) op het rekeningnummer waarmee de tickets zijn aangeschaft.

De peetvader van romantische reggae Beres Hammond brengt de Jamaican vibes naar het PAARD! Met zijn soulvolle stem weet hij de harten van zijn grote gevolg keer op keer te veroveren. Hammond stond aan de wieg van Lovers Rock: reggae waarin liefde en romantiek centraal staan, en geldt nog steeds als een belangrijke speler daarin. Daarnaast wordt hij gezien als een grote invloed op de Dancehall-beweging. Deze tour staat in het teken van zijn nieuwe album ‘Never Ending’, zijn nieuwste werk sinds ‘One Love, One Life’ uit 2012. Je ziet dit Lovers Rock icoon op 10 juni in onze Grote Zaal!

Lovers RockReggae
Archief
  • € 30,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Hammond is al sinds de jaren ’70 actief, maar brak echt door in de jaren ‘90 met hits als ‘Tempted to Touch’, ‘Is This A Sign’ en ‘Respect To You Baby’. Sinds zijn debuut uit 1978 heeft hij bijna 20 albums uitgebracht, waarop hij samenwerkte met onder anderen Maxi Priest, Buju Banton en Wyclef Jean. Vorig jaar verscheen Hammonds nieuwe album Never Ending, waarop de liefde wederom zijn grootste inspiratiebron is!