BEN FORTE & FASKE (DOUBLE BILL)

woensdag 14 juni 2023 2023

Op woensdag 14 juni 2023 staat er een spectaculaire Double Bill van Ben Forte & Faske op het programma! Met Double Bill paren wij twee acts waarvan wij denken dat er een muzikale match is. Twee hoofdacts, dubbel zo veel ontdekken, dubbel plezier.

Ben Forte
Ben Forte is een 23-jarige rapper-songwriter uit Utrecht die in zijn muziek eerlijk praat over onzekerheid, verlies en zijn zoektocht naar geluk. Met zijn Nederlandstalige teksten en eigen producties zit zijn muziek vol energie en motivatie. Zijn eigen inspiratie haalt hij uit artiesten als twenty one pilots, Ed Sheeran en Chef’Special.

nederpop
archief
  • €15,50 *
  • Café
  • 20:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

Faske
Faske is een muzikant die inspiratie haalt uit het paradoxale bestaan van een twintiger. Zijn eerste EP ‘Jij Belt Mij Alleen Wanneer Jij Dronken Bent’ is net uit. De teksten beschrijven de feestjes, opstapelende studieschuld en sporadische hartzeer. Deze thematiek gaat gepaard met een mix van traditionele instrumenten, orgels en poppy synths uit de jaren 80. Door deze thematiek te vertalen naar popliedjes probeert hij op speelse wijze deze soms zwaarmoedige onderwerpen te relativeren en bespreekbaar te maken.