Fotograaf: Wouter Romeijnders
donderdag 10 september 2020

BEHIND THE MUSIC MET TIM AKKERMAN [nieuwe datum]

In verband met de Coronavirus maatregelen is dit event verplaatst van 29 maart naar 10 september 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD neemt.

Je zou denken dat als je al 20 jaar muziek maakt, een nieuw album uitbrengen niet meer zo spannend is. Niks is echter minder waar voor Haagse muzikant Tim Akkerman. Want met zijn nieuwste plaat Lions Don’t Cry ging hij vorig jaar terug naar waar hij begon: een rockplaat van jewelste die doet denken aan zijn tijd als frontman van Di-rect. Naast het uitbrengen van dit spiksplinternieuwe album deed de muzikant vorig jaar ook mee aan Beste Zangers. Op zondag 29 maart is Tim te gast bij de derde Haagse editie van Behind The Music en vertelt hij over alle ups en downs van zijn muzikale carrière, hoe het is om als soloartiest ‘alleen’ verder te gaan, familieman te zijn en wat zijn toekomstplannen zijn.

rock
Koop tickets
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

 

Behind The Music is een avondvullend interviewprogramma waarin gasten aan de hand van beelden van oude FaceCulture-interviews en nieuwe interviews met gasten uit hun directe omgeving worden geïnterviewd. Bezoekers kunnen een intieme openhartige avond verwachten waarin ze de hoofdgast echt leren kennen. De gast sluit af met een kort optreden of een uitleg van hoe hij werkt. De avond duurt twee en een half uur en gasten krijgen ruimschoots de gelegenheid zelf ook vragen te stellen aan de gasten. In een eerdere editie in PAARD waren bijvoorbeeld Spike van Zoest en Rinus Gerritsen te gast.

Er raasde tijdens de show van Tim Akkerman nieuwe energie door mijn lichaam heen. Het optreden was een show die je kan vergelijken met een koud biertje op een warme zomerdag.

3voor12