Fotograaf: Wouter Romeijnders
donderdag 15 oktober 2020

BEHIND THE MUSIC MET TIM AKKERMAN [nieuwe datum]

In verband met Coronavirus maatregelen is de show verplaatst naar de datum 15 oktober 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Je zou denken dat als je al 20 jaar muziek maakt, een nieuw album uitbrengen niet meer zo spannend is. Niks is echter minder waar voor Haagse muzikant Tim Akkerman. Want met zijn nieuwste plaat Lions Don’t Cry ging hij vorig jaar terug naar waar hij begon: een rockplaat van jewelste die doet denken aan zijn tijd als frontman van Di-rect. Naast het uitbrengen van dit spiksplinternieuwe album deed de muzikant vorig jaar ook mee aan Beste Zangers. Op 15 oktober is Tim te gast bij de derde Haagse editie van Behind The Music en vertelt hij over alle ups en downs van zijn muzikale carrière, hoe het is om als soloartiest ‘alleen’ verder te gaan, familieman te zijn en wat zijn toekomstplannen zijn.

rock
Koop tickets
  • € 12,50
  • € 12,50
  • Grote Zaal / Main Hall
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

 

Behind The Music is een avondvullend interviewprogramma waarin gasten aan de hand van beelden van oude FaceCulture-interviews en nieuwe interviews met gasten uit hun directe omgeving worden geïnterviewd. Bezoekers kunnen een intieme openhartige avond verwachten waarin ze de hoofdgast echt leren kennen. De gast sluit af met een kort optreden of een uitleg van hoe hij werkt. De avond duurt twee en een half uur en gasten krijgen ruimschoots de gelegenheid zelf ook vragen te stellen aan de gasten. In een eerdere editie in PAARD waren bijvoorbeeld Spike van Zoest en Rinus Gerritsen te gast.

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook als bezoeker speel je een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er helaas niet gedanst, geroepen, gefloten of uit volle borst meegezongen kan worden. Wel kun je al zittend genieten van een drankje of een hapje (er is een aangepaste kaart met o.a. diverse speciaal bieren, kaas, worst of een notenmix). We vragen bezoekers ook te blijven zitten tijdens het event.  Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live events.

Er raasde tijdens de show van Tim Akkerman nieuwe energie door mijn lichaam heen. Het optreden was een show die je kan vergelijken met een koud biertje op een warme zomerdag.

3voor12