zondag 10 juni 2018

Bare Jams

Rubenson

Bare Jams is een upbeat, fun lovin’ collectief uit Engeland. Zelf verwoord als Poppy-Funk met een vleugje Reggae en Ska. De vrolijke ritmes worden bijgestaan door catchy lyrics over het dagelijks leven, feestjes, en soms zelfs politiek of andere serieuze onderwerpen. “They’ll have you chillin, then get you skankin, even put a smile on your face.” Hun nieuwe nummer ‘Lost and Found’ is nu te beluisteren via Spotify.

Archief
  • € 7,50
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Ze speelden met La Pegatina – die 6 september in de Grote Zaal van het Paard speelt – in de de grote zalen van o.a. de Melkweg, Effenaar, Hedon, Vera en stonden op festivals als Surfana, Kadepop en The Life I Live. Ze speelden hun eerste headline clubshow in de Melkweg. Dit deden ze allemaal met de EP ‘Cold Treats’, uitgebracht op het Nederlandse ‘This Could Be Your Music Label’. Na lang wachten verscheen maart 2018 de nieuwe EP ‘Three Words’

Support: Rubenson Music!
De Haagse zanger en gitarist Ruben komt zondag de avond openen met zijn indie/folk liedjes. Dit jaar kwam zijn nieuwste EP uit waarin de sterke invloeden van Nick Drake, Chris Martin en Eddie Vedder te horen zijn en waar hij persoonlijke kwesties bijzonder goed weet over te brengen zijn teksten.