zaterdag 26 januari 2019

ALISON MOYET

Tijdschema;
19:00 deur open
20:00 Alison Moyet

Het concert van Alison Moyet in Paard is volledig uitverkocht, wel zijn er nog tickets verkrijgbaar voor haar concert in het Muziekgebouw Eindhoven.

ANOTHER TOUR 2019

Alison Moyet komt terug naar Nederland en slaat daarbij onze hofstad niet over. Vlak voor ze als special guest meegaat met Tears For Fears op hun arena tour zal de elektronische pop pionier eerst nog 8 solo shows in Nederland en Duitsland doen. Een pionier kunnen we Alison wel noemen. Met haar 35 jaar lange carrière waarin ze 3 keer de BRIT Award won, een Grammy nominatie in haar zak kon steken en maar liefst 9 solo albums uitbracht.

Archief
  • € 32,50
  • € 37,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Menig persoon zal Moyet kennen als de helft van het elektronische duo Yazoo, die de oorwurm “Don’t Go” uitbrachten. Na een kort maar krachtige carrière bleek het Alison maar al te goed af te gaan als solo artiest, met hits als “All Cried Out” en “Love Ressurection”. In 2017 kwam haar laatste studio album ‘Other’ uit. Een plaat vol met poëtische, elektronische popsongs welke lovende recensies kreeg van over de hele wereld. Ook werd ze benoemd tot Classic Pop Magazine’s Solo Artist Of The Year 2017. Nu is het dus tijd voor een solo tour waarbij het Paard één van de gelukkigen is. Alison Moyet is zo’n zangeres die je live moet zien wanneer je de kans daarvoor hebt. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat ze op 26 januari bij ons in de Grote Zaal staat.