woensdag 26 april 2023

AESTHETIC PERFECTION

AESTHETIC PERFECTION komt naar het Paardcafé voor een exclusieve Nederland show! Het is ondertussen alweer een tijdje geleden dat ze hun industrial-pop naar Nederland hebben gebracht. Hoog tijd om daar verandering in te brengen dachten wij zo, en op 26 april 2023 is het zover. Wij verwachten dat de kaarten snel zullen gaan dus wees er op tijd bij als je niet achter het net wilt vissen.

metalpop
Koop tickets
  • € 20,00
  • Paardcafé
  • 20:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Aesthtetic Perfection hebben over een tijdspan van 20 jaar het dark electronic muziek gecombineerd met industrial, pop, goth en alles ertussen gecombineerd om hun eigen unieke sound te creëren.

Frontman Daniel Graves is een 100% onafhankelijke producer en muzikant die op naadloze wijze zijn liefde voor popmuziek en industrial metal samenvoegt. Bijgestaan live door Elliot Berlin (Telemark, Maskinoperatör) en Joe Letz (Emigrate, ex-Combichrist) heeft het trio tijdje terug als support meegetourt met het soloproject van Till Lindemann, de zanger van Rammstein. Nu trekken ze zelf Europa in samen met hun nieuwste album ‘Dead Zone’, die in 2021 is uitgekomen.