woensdag 26 april 2023

AESTHETIC PERFECTION

Empathy Test

AESTHETIC PERFECTION komt naar het Paardcafé voor een exclusieve Nederland show! Het is ondertussen alweer een tijdje geleden dat ze hun industrial-pop naar Nederland hebben gebracht. Hoog tijd om daar verandering in te brengen dachten wij zo, en op 26 april 2023 is het zover. Wij verwachten dat de kaarten snel zullen gaan dus wees er op tijd bij als je niet achter het net wilt vissen.

Koop tickets
  • € 23,00
  • Café
  • 20:30
  • 21:00

*incl € 3,00 servicekosten

Aesthetic Perfection heeft over een tijdspanne van 20 jaar, dark electronic muziek gecombineerd met industrial, pop, goth en alles ertussen om hun eigen unieke sound te creëren.

Frontman Daniel Graves is een 100% onafhankelijke producer en muzikant die op naadloze wijze zijn liefde voor popmuziek en industrial metal samenvoegt. Bijgestaan live door Elliot Berlin (Telemark, Maskinoperatör) en Joe Letz (Emigrate, ex-Combichrist) heeft het trio tijdje terug als support meegetourt met het soloproject van Till Lindemann, de zanger van Rammstein. Nu trekken ze zelf Europa in samen met hun nieuwste album ‘Dead Zone’, die in 2021 is uitgekomen.

Support: Empathy Test 
Empathy Test werd in 2013 opgericht door jeugdvrienden Isaac Howlett en Adam Relf. Het paar betoverde luisteraars over de hele wereld met hun debuutnummer Losing Touch. De band is te vergelijken met klassieke bands als Depeche Mode en A Flock of Seagulls door hun extatische en nostalgische sound.