80S 90S NULLIES XL + KISS ALL HIPSTERS

zaterdag 4 mei 2024

Twee zalen, twee feesten, maar één ticket. 80S90SNullies voor al je favoriete pophits en bij Kiss All Hipsters vliegen de indiebangers om je oren. Hoe kun je beter bevrijdingsdag vieren dan een XL editie van de leukste twee feesten.

18+
koop tickets
  • €10,00 *
  • Grote Zaal + Kleine Zaal + Foyer
  • 23:30
  • 23:30
Nieuwsbrief

GROTE ZAAL: 80S90SNULLIES

Oops, we did it again! Maar dit keer gaan we groter! 80s 90s Nullies keert terug op 4 mei in zowel de Kleine als Grote Zaal.  Dans met met Lady Gaga, schuifel met Justin Timberlake, laat je gaan met Daft Punk in de Grote Zaal óf geniet van alle indiebangers van Kiss All Hipsters in de Kleine Zaal! Tijdens 80s 90s Nullies zetten we de tijdmachine aan en bewijzen we dat guilty pleasures vooral pleasures zijn (en niet guilty). Ben jij er weer bij?

KLEINE ZAAL: KISS ALL HIPSTERS

In de tweede zaal hebben we niemand minder dan de helden van Kiss All Hipsters. Kiss All Hipsters is de eclectische Indie/Pop/Hiphop/Electronica dansnacht van Arnold Scheepmaker & Jael Snijder die sinds 2007 frequent terug te vinden is in talloze poppodia in Amsterdam, Berlijn, Utrecht, Den Haag en Rotterdam en daarnaast zo nu en dan ook andere steden aandoet. Kiss All Hipsters is zowel eigenzinnig als catchy, altijd dansbaar en evolueert moeiteloos mee met de tijdgeest. Grote hits en scherpere tracks komen beide voorbij in de bonte mix waar het duo om bekend staat.

80S 90S NULLIES XL + KISS ALL HIPSTERS

zaterdag 4 mei 2024

koop tickets