HAAGSE HITS – 2e EDITIE

Artiesten van nu bouwen een ouderwets goed Haags feest!

zaterdag 9 maart 2024

De eerste editie, bij de opening van Amare in 2021, was een doorslaand succes. Dit jaar komen we terug met de tweede editie van Haagse Hits! Haagse artiesten zingen elkaars grootste hits en die van hun stadsgenoten, onder begeleiding van een groot symfonisch orkest vanuit het conservatorium met Sam Wellers als dirigent.
Arrangeur en componist Martin Fondse vangt zowel oude als nieuwe hits van Haagse bodem in overrompelende orkestrale arrangementen voor de solisten van de avond: Tim Akkerman, Mula B, Pat Smith, Sky Feliz en Emmaly Brown.

Op zaterdag 9 maart kun je live naar dit muzikale spektakel luisteren in de concertzaal van Amare Den Haag! Zij bouwen samen een waanzinnig feestje, kom je ook?

hiphop pop
koop tickets
 • Amare
 • 20:00
 • 20:00
Nieuwsbrief
 • Tim Akkerman

  Alweer ruim 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière. Een carrière gekenmerkt door hoogte -en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstapjes en een veelvoud aan liedjes en live shows in binnen- en buitenland! Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.


  Rob Hogeslag

 • Mula B

  De Haagse multi-platina award-winnende rapper Mula B – alias Mula Moes – is een van de grondleggers van de hedendaagse trapmuziek in Europa. Hij is onmisbaar in de hitlijsten van Spotify en heeft miljoenen views op Youtube met zijn hits zoals Domme Jongens, D2 en het onvergetelijke Meesterplusser.


  Rob Hogeslag

 • Pat Smith

  Pat Smith is zanger, songwriter en producer. Hij is ook de frontman van de Haagse band Splendid en bracht in 2015 zijn eerste solowerk uit. Bovendien is Pat Smith de nachtburgemeester van Den Haag. Via zijn muziek deelt hij zijn kijk op de wereld met zijn publiek.


  Rob Hogeslag

 • Emmaly Brown

  Met haar krachtige stem en unieke uitstraling bereikte Emmaly Brown de finale van The Voice of Holland in 2014. Wanneer Emmaly zingt is het alleen maar genieten, ze is thuis in elk genre. Tijdens de vorige editie van Haagse Hits zong ze de sterren van de hemel, met zowel rockende hits als dromerige ballads.


  Rob Hogeslag

HAAGSE HITS – 2e EDITIE

zaterdag 9 maart 2024

koop tickets