colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
Iedere do, vr & za: Paardcafť
EN
AANRADERS
CAUSES
DO. 29 OKT
CAUSES
KATZENJAMMER
ZA. 21 NOV
KATZENJAMMER
HANS TEEUWEN & THE PAINKILLERS
DO. 17 SEP
HANS TEEUWEN & THE PAINKILLERS
SYMPHONIC JUNCTION #12: RESIDENTIE ORKEST IN 3D
ZA. 31 OKT
SYMPHONIC JUNCTION #12: RESIDENTIE...
JANNE SCHRA
VR. 13 NOV
JANNE SCHRA

KAARTVERKOOP

Bestel je kaartjes via www.paard.nl
Je kunt je kaarten voor avonden en evenementen in het Paard 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellen via www.paard.nl.

Hoe bestel je online je kaartje?
Kies het programma waar je heen wilt in het programmaoverzicht en klik daarbij op de groene 'Tickets'-knop. Je krijgt dan een scherm waarbij je moet inloggen. Als je nog niet over een Paard van Troje–account beschikt moet je je hiervoor even registeren (erg simpel, geloof ons). Vervolgens kun je gaan bestellen en afrekenen. De betaling kan met IDeal, Mastercard of Visacard gebeuren. Indien alles akkoord is ontvang je een E-ticket in een bevestigingse-mail in je mailbox.

Let op: de bevestigingsmail is je ticket
Je print deze zgn. 'e-ticket' uit en het printje wordt op de avond zelf door onze medewerkers bij entree gescand. Het is niet nodig het e-ticket van tevoren aan de kassa om te wisselen voor een 'echt' kaartje.

Geen bevestigingsmail ontvangen?
E-tickets kwijt? Kijk eerst even of hij niet toevallig in je spamfilter is terecht gekomen. Niet te vinden? Lees hier wat te doen.

Op de avond zelf dien je in het bezit te zijn van geldige legitimatie. Alleen op het 'noemen' van het bevestigings– annex betalingsnummer verlenen wij, om misbruik tegen te gaan, geen toegang.

Per keer kun je maximaal 4 kaartjes online bestellen. Dit is om zwarthandel tegen te gaan.

Reserveren
In tegenstelling tot wat bij theaters gebruikelijk is, is het bij poppodia zoals Paard van Troje niet mogelijk kaarten te reserveren.

Goedkoper via www.paard.nl
Makkelijker kunnen we het niet maken, maar wel voordeliger! Wanneer je namelijk via www.paard.nl je tickets bestelt, betaal je slechts €2,50 servicekosten per kaartje tegenover €4,50 die andere online ticketsalespunten in rekening brengen.

Podium Cadeaukaart
Waar je voorheen alleen aan de kassa gebruik kon maken van je Podium Cadeaukaart, kan dat nu ook op de website van het Paard.

Het werkt als volgt:

 • Zorg dat je Podium Cadeaukaart geactiveerd en voorzien van saldo is.
 • Zoek op de website van het Paard naar het evenement waar je naar toe wilt. Druk op de groene ticketknop en volg de stappen.
 • Bij betaalmethodes staat er nu de Podium Cadeaukaart als keuzemogelijkheid.Vink deze aan en vervolg. Vul je kaartnummer en veiligheidscode in en klaar is kees!

Natuurlijk is het nog steeds mogelijk de Podium Cadeaukaart te gebruiken aan de kassa. Je cadeaukaart fungeert als pinpas: voer je veiligheidscode in en ook zo kun je je ticket(s) betalen.
Binnenkort een Podium Cadeaukaart cadeau doen? De Podium Cadeaukaart is verkrijgbaar bij VVV, Primera, Uitburo, Albert Heijn en de website www.podiumcadeaukaart.nl.

Geld terug bij gecancelde optredens
Bij gecancelde optredens krijg je je geld voor het gekochte kaartje terug, mits deze gekocht is bij het Paard (zowel online als bij de kassa). Helaas kunnen we je de reeds gemaakte servicekosten niet terugbetalen.
Ticketservice kaarten worden bij afgelasting ook geretourneerd. Voor informatie: www.ticketmaster.nl

Ben je zelf verhinderd
Indien je zelf niet kan komen naar een optreden waar je een kaartje voor kocht, kunnen wij het kaartje NIET terugnemen. Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk.

Wij accepteren alleen tickets gekocht bij Paard van Troje & aangegeven voorverkoop-adressen
Let daarom goed op waar je je ticket voor een optreden in Paard van Troje koopt! Om wederverkoop tegen te gaan accepteren wij alleen tickets die via de door ons aangegeven verkoopkanalen zijn gekocht.
Er bestaan veel bedrijven die tickets opkopen en vervolgens voor een véél te hoge prijs doorverkopen. Bij het kopen van deze (te dure) tickets, loop je ook nog eens het risico dat jou de toegang wordt geweigerd!
Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op www.weetwaarjekoopt.nl.

Avondkassa
De avondkassa is geopend tijdens concerten of evenementen. Klik hier voor het programma.

Voor vragen en opmerkingen m.b.t. kaarten kun je op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur bellen naar 070-7503434 of mail  naar: kassa@paard.nl.

Overige voorverkoopadressen:

 • Tickets bestellen via internet kan ook bij Ticketservice Nederland: www.ticketmaster.nl
 • Amsterdams Uitburo
  Leidseplein 26, Amsterdam
 • Concerto
  Utrechtsestraat 52-60, Amsterdam
 • Haags Uitburo
  Spui 68, Den Haag
 • Independent Outlet
  Vijzelstraat 77, Amsterdam
 • Plato
  Oude Ebbingestraat 41-43, Groningen
  Vrouwensteeg 4-8, Leiden
  Voorstraat 38, Utrecht
  Klokkensteeg 14, Zwolle
 • Sounds Tilburg
  Nieuwlandstraat 33, Tilburg
 • VVV Den Haag
  Spui 68, Den Haag
 • VVV Rotterdam
  Coolsingel 195-197, Rotterdam
 • VVV Eindhoven
  Stationsplein 17, Eindhoven
 • Velvet Music
  Oude Binnenweg 121 a, Rotterdam
  Voldersgracht 3, Delft

Acties en kortingen

Early Bird Ticket
Voor de meeste evenementen biedt Paard van Troje in de eerste week na de start van de voorverkoop en zolang de voorraad strekt een vroegboekkorting aan genaamd Early Bird Ticket.

CJP-korting
Heb jij een CJP-pas? Dan krijg je €2,50 korting op je ticket! Let op: je kunt alleen tickets met CJP-korting kopen aan de dag- en avondkassa en dus niet via de website. Neem voor de zekerheid een geldig legitimatiebewijs mee.

Studentenkorting
Op vertoon van je collegekaart krijg je €2,50 korting op je ticket! Let op: je kunt alleen tickets met studentenkorting kopen aan de dag- en avondkassa van Paard van Troje en dus niet via de website. Neem voor de zekerheid een geldig legitimatiebewijs mee.

No Risk Ticket
Een ticket met een niet-goed-geld-terug insteek. Binnen het eerste kwartier van het concert, kun je beslissen of je het concert helemaal wil zien of niet. Ga in het laatste geval binnen de eerste 15 minuten van het concert naar de kassa en ontvang het aankoopbedrag van je concertkaartje retour. No Risk Ticket Concerten zijn natuurlijk wel stuk voor stuk concerten waarvan Paard van Troje denkt dat JIJ ze zeker moet gaan bezoeken. Wij garanderen dat deze concerten de moeite waard zijn en NO RISK verzekert je in ieder geval van een zorgeloze avond!

MuntStunt
Voor €5 ontvangt de bezoeker consumptiemunten t.w.v. twee bier of twee fris en gratis toegang: de Muntstunt.

Sirene Sale
Iedere eerste maandag van de maand, direct na het luchtalarm tot het acht uur journaal: een alarmerende korting op een concert. Kijk hier voor meer info.

Jarig? Paard van Troje trakteert!
Kom op je verjaardag naar Paard van Troje en krijg tussen 23 uur en 1 uur gratis entree én een gratis drankje voor jou en je vrienden cadeau! Lees hier hoe het werkt.

Ooievaarspas
Ooievaarspashouders kunnen met 50% korting een kaartje kopen.  De korting geldt niet voor de servicekosten.
Korting geldt op vertoon van de ooievaarspas, u dient uw kaartje dus aan de paardkassa te kopen om van de korting gebruik te kunnen maken.