Space.jpg
EN
AANRADERS
GAVIN JAMES
ZA. 09 APR
GAVIN JAMES
Pat Smith & Residentie Orkest
VR. 04 MRT
PAT SMITH & RESIDENTIE ORKEST
LEVEL 42
ZO. 06 NOV
LEVEL 42
AMSTERDAM KLEZMER BAND
DO. 17 MRT
AMSTERDAM KLEZMER BAND

KAARTVERKOOP

Bestel je kaartjes via www.paard.nl
Je kunt je kaarten voor avonden en evenementen in het Paard 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellen via www.paard.nl.

Hoe bestel je online je kaartje?
Kies het programma waar je heen wilt in het programmaoverzicht en klik daarbij op de groene 'Tickets'-knop. Je krijgt dan een scherm waarbij je moet inloggen. Als je nog niet over een Paard van Troje–account beschikt moet je je hiervoor even registeren (erg simpel, geloof ons). Vervolgens kun je gaan bestellen en afrekenen. De betaling kan met IDeal, Mastercard of Visacard gebeuren. Indien alles akkoord is ontvang je een E-ticket in een bevestigingse-mail in je mailbox.

Let op: de bevestigingsmail is je ticket
Je e-ticket' wordt op de avond zelf door onze medewerkers bij de entree gescand. Dit kan vanaf je smartphone worden gescand of vanaf een uitgeprint e-ticket.  

Geen bevestigingsmail ontvangen?
Bij Hotmail / Live e-mailadressen kan de bevestigingsmail in de Ongewenste Mail / spamfilter terecht komen, kijk dus eerst of hij toevallig hier terecht is gekomen. Niet te vinden? Lees hier wat te doen.

Op de avond zelf dien je in het bezit te zijn van geldige legitimatie. Alleen op het 'noemen' van het transactienummer verlenen wij, om misbruik tegen te gaan, geen toegang.

Je kunt max 4 kaartjes per account online bestellen. Dit is om zwarthandel tegen te gaan. Lees meer op www.weetwaarjekoopt.nl

Reserveren
In tegenstelling tot wat bij theaters gebruikelijk is, is het bij poppodia zoals Paard van Troje niet mogelijk kaarten te reserveren.

Goedkoper via www.paard.nl
Makkelijker kunnen we het niet maken, maar wel voordeliger! Wanneer je namelijk via www.paard.nl je tickets bestelt, betaal je slechts €2,50 servicekosten per kaartje tegenover €4,50 die andere online ticketsalespunten in rekening brengen.

Podium Cadeaukaart
Waar je voorheen alleen aan de kassa gebruik kon maken van je Podium Cadeaukaart, kan dat nu ook op de website van het Paard.

Het werkt als volgt:

  • Zorg dat je Podium Cadeaukaart geactiveerd en voorzien van saldo is.
  • Zoek op de website van het Paard naar het evenement waar je naar toe wilt. Druk op de groene ticketknop en volg de stappen.
  • Bij betaalmethodes staat er nu de Podium Cadeaukaart als keuzemogelijkheid.Vink deze aan en vervolg. Vul je kaartnummer en veiligheidscode in en klaar is kees!

Natuurlijk is het nog steeds mogelijk de Podium Cadeaukaart te gebruiken aan de kassa. Je cadeaukaart fungeert als pinpas: voer je veiligheidscode in en ook zo kun je je ticket(s) betalen.
Binnenkort een Podium Cadeaukaart cadeau doen? De Podium Cadeaukaart is verkrijgbaar bij VVV, Primera, Uitburo, Albert Heijn en de website www.podiumcadeaukaart.nl.

Geld terug bij gecancelde optredens
Bij gecancelde optredens krijg je je geld voor het gekochte kaartje terug, mits deze gekocht is bij het Paard (zowel online als bij de kassa). Helaas kunnen we je de reeds gemaakte servicekosten niet terugbetalen.
Ticketservice kaarten worden bij afgelasting ook geretourneerd. Voor informatie: www.ticketmaster.nl

Ben je zelf verhinderd
Indien je zelf niet kan komen naar een optreden waar je een kaartje voor kocht, kunnen wij het kaartje NIET terugnemen. Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk.

Wij accepteren alleen tickets gekocht bij Paard van Troje & aangegeven voorverkoop-adressen
Let daarom goed op waar je je ticket voor een optreden in Paard van Troje koopt! Om wederverkoop tegen te gaan accepteren wij alleen tickets die via de door ons aangegeven verkoopkanalen zijn gekocht.
Er bestaan veel bedrijven die tickets opkopen en vervolgens voor een véél te hoge prijs doorverkopen. Bij het kopen van deze (te dure) tickets, loop je ook nog eens het risico dat jou de toegang wordt geweigerd!
Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op www.weetwaarjekoopt.nl.

Avondkassa
De avondkassa is geopend tijdens concerten of evenementen. Tijdens gratis programma is de avondkassa gesloten. Klik hier voor het programma.

Voor vragen en opmerkingen m.b.t. kaarten kun je op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur bellen naar 070-7503434 of mail  naar: kassa@paard.nl.

Overige voorverkoopadressen:

- Online via Ticketmaster; www.ticketmaster.nl

- Haags Uitburo
Spui 68, Den Haag

- Velvet Music
Oude Binnenweg 121a, Rotterdam
Voldersgracht 3, Delft

- Rotterdam Info (VVV)
Coolsingel 195 – 197, Rotterdam

- Plato
Vrouwensteeg 4-6, Leiden
Voorstraat 35, Utrecht
Brink 21, Deventer
Klokkensteeg 14, Zwolle
Oude Ebbingestraat 41, Groningen

- Concerto
Utrechtsestraat 52-60, Amsterdam

- Independent Outlet
Vijzelstraat 77, Amsterdam

- Sounds Tilburg
Nieuwlandstraat 33, Tilburg

- VVV Eindhoven
Stationsplein 17, Eindhoven

Acties en kortingen

Early Bird Ticket
Voor de meeste evenementen biedt Paard van Troje in de eerste week na de start van de voorverkoop en zolang de voorraad strekt een vroegboekkorting aan genaamd Early Bird Ticket.

CJP-korting
Heb jij een CJP-pas? Dan krijg je €2,50 korting op je ticket! Let op: je kunt alleen tickets met CJP-korting kopen aan de avondkassa en dus niet via de website. Neem voor de zekerheid een geldig legitimatiebewijs mee.

Studentenkorting
Op vertoon van je collegekaart krijg je €2,50 korting op je ticket! Let op: je kunt alleen tickets met studentenkorting kopen aan de avondkassa van Paard van Troje en dus niet via de website. Neem voor de zekerheid een geldig legitimatiebewijs mee.

No Risk Ticket
Een ticket met een niet-goed-geld-terug insteek. Binnen het eerste kwartier van het optreden van de hoofdact, kun je beslissen of je het concert helemaal wil zien of niet. Ga in het laatste geval binnen de eerste 15 minuten van het concert naar de kassa en ontvang het aankoopbedrag van je concertkaartje retour. No Risk Ticket Concerten zijn natuurlijk wel stuk voor stuk concerten waarvan Paard van Troje denkt dat JIJ ze zeker moet gaan bezoeken. Wij garanderen dat deze concerten de moeite waard zijn en NO RISK verzekert je in ieder geval van een zorgeloze avond!

MuntStunt
Wanneer een avond onder de noemer Muntstunt valt ontvangt de bezoeker voor  €5 consumptiemunten t.w.v. twee bier of twee fris en gratis toegang: de Muntstunt.

Sirene Sale
Iedere eerste maandag van de maand, direct na het luchtalarm tot het acht uur journaal: een alarmerende korting op een concert. Kijk hier voor meer info.

Jarig? Paard van Troje trakteert!
Kom op je verjaardag naar Paard van Troje en krijg tussen 23 uur en 1 uur gratis entree én een gratis drankje voor jou en je vrienden cadeau! Lees hier hoe het werkt.

Ooievaarspas
Ooievaarspashouders kunnen met 50% korting een kaartje kopen.  De korting geldt niet voor de servicekosten.
Korting geldt op vertoon van de ooievaarspas, u dient uw kaartje dus aan de paardkassa te kopen om van de korting gebruik te kunnen maken.