Vessel_Background.jpg
VESSEL-Eartheater 22 september
EN
AANRADERS
THE DANDY WARHOLS
MA. 27 FEB
THE DANDY WARHOLS
KERSTAVOND MET DE KRAAIEN
ZA. 24 DEC
KERSTAVOND MET DE KRAAIEN
ROOM ELEVEN
ZA. 26 NOV
ROOM ELEVEN
Bombino
ZO. 23 OKT
BOMBINO
WENDE
DO. 16 MRT
WENDE
Bettie Serveert
VR. 07 APR
BETTIE SERVEERT
SKIP&DIE
DO. 08 DEC
SKIP&DIE
LOU RHODES @ NIEUWE KERK
DO. 10 NOV
LOU RHODES @ NIEUWE KERK
Tuxedomoon: Half Mute Tour
WO. 23 NOV
TUXEDOMOON: HALF MUTE TOUR
ECHO & THE BUNNYMEN
MA. 07 NOV
ECHO & THE BUNNYMEN
Ultramagnetic MCs
ZO. 05 MRT
ULTRAMAGNETIC MCS
VAPORS OF MORPHINE
DI. 15 NOV
VAPORS OF MORPHINE
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40 JAAR EXODUS 2017
VR. 12 MEI
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40...


DO. 10 JAN
PAARDCAF…: PUBLIC SERVICE BROADCASTING (UK) & DJ PJ

DANCE
SHARE
TICKETS
LOCATIEPAARDCAFEZAAL OPEN19:00U
ENTREE
€0,00
AANVANG21:00U

Public Service Broadcasting is de nieuwste muzieksensatie uit Engeland. In eerste instantie denk je misschien aan publieksvoorlichting vanuit de overheid, maar we hebben het hier toch echt over een geniale band met een geheel unieke sound.

Public Service Broadcasting bestaat uit J. Willgoose (gitaar, banjo, andere snaarinstrumenten en elektronica) en Wrigglesworth (drums, piano en elektronica) en brengt een indrukwekkende mix van oude electro, breakbeats, synthpop en indierock. Met de prijswinnende single ‘Roygbiv’, meer dan 12.000 verkochte exemplaren van de EP ‘The War Room’ en jubelende recensies over hun live-optredens, is het met spanning wachten op het debuutalbum wat in de lente van 2013 zal uitkomen. Geen geduld en staat Eurosonic/Noorderslag niet op je programma? Kom dan op donderdag 10 januari naar het café van Het Paard van Troje in Den Haag voor een gratis optreden van deze Britten!

later..

DJ PJ!!!!

Door zijn brede muzieksmaak en immer uitdijende muziekcollectie is zijn draaistijl lastig in een hokje te plaatsen, maar het is te omschrijven als een achtbaan die van de jaren 60 rock-’n-roll naar de top40 van nu heen en weer roetsjt en daarbij een aantal keer over de kop gaat via de danceclassics uit de 70’s, 80’s en 90's en ook een lekker gitaarplaatje niet overslaat. Daarnaast is het voor hem onmogelijk om stil te blijven staan achter de draaitafels en dat is met zijn volslanke postuur en immer brede glimlach wel eens omschreven als: “het is al een genot om de hele avond te kijken naar hoe je uit je dak gaat, laat staan om zelf daarbij ook nog eens los te gaan”.

Komen dus...