donderdag 10 januari 2013

PAARDCAFÉ: Public Service Broadcasting (UK) & DJ PJ

Public Service Broadcasting is de nieuwste muzieksensatie uit Engeland. In eerste instantie denk je misschien aan publieksvoorlichting vanuit de overheid, maar we hebben het hier toch echt over een geniale band met een geheel unieke sound.

Dance
Archief
  • Paardcafe
  • 18:00
  • 20:00

Public Service Broadcasting bestaat uit J. Willgoose (gitaar, banjo, andere snaarinstrumenten en elektronica) en Wrigglesworth (drums, piano en elektronica) en brengt een indrukwekkende mix van oude electro, breakbeats, synthpop en indierock. Met de prijswinnende single ‘Roygbiv’, meer dan 12.000 verkochte exemplaren van de EP ‘The War Room’ en jubelende recensies over hun live-optredens, is het met spanning wachten op het debuutalbum wat in de lente van 2013 zal uitkomen. Geen geduld en staat Eurosonic/Noorderslag niet op je programma? Kom dan op donderdag 10 januari naar het café van Het Paard van Troje in Den Haag voor een gratis optreden van deze Britten!

later..

DJ PJ!!!!

Door zijn brede muzieksmaak en immer uitdijende muziekcollectie is zijn draaistijl lastig in een hokje te plaatsen, maar het is te omschrijven als een achtbaan die van de jaren 60 rock-’n-roll naar de top40 van nu heen en weer roetsjt en daarbij een aantal keer over de kop gaat via de danceclassics uit de 70’s, 80’s en 90’s en ook een lekker gitaarplaatje niet overslaat. Daarnaast is het voor hem onmogelijk om stil te blijven staan achter de draaitafels en dat is met zijn volslanke postuur en immer brede glimlach wel eens omschreven als: “het is al een genot om de hele avond te kijken naar hoe je uit je dak gaat, laat staan om zelf daarbij ook nog eens los te gaan”.

Komen dus…

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.