EPMD

Wederom nieuwe hiphop grootheden in Paard. Dit keer het legendarische duo E Double & Parrish Mic Doc.

donderdag 11 juni 2015 8355

Na het optreden van Redman & Method Man afgelopen december is het in juni tijd voor nog een legendarisch oldskool hip-hop duo: EPMD. Kortom het is weer tijd voor The Ultimate '88 hip hop reunion.

Hip Hop-
archief
  • Grote zaal
  • 17:30
  • 18:00
Nieuwsbrief

Back in Business
EPMD is een prominent east-coast hiphop duo bestaande uit MC’s Erick Sermon (“E” aka E Double) en Parrish Smith (“PMD” aka Parrish Mic Doc). In 1988 brachten ze hun eerste album uit met daarop één van hun grootste hits: Strictly Business. EPMD onderscheiden zich van hun tijdsgenoten door hun inspiratie te halen uit funk en rock.

We Mean Business
In 2008 kwamen de twee weer bij elkaar nadat ze zich enige tijd voornamelijk op hun solo-carrieres hadden gericht. Met die reünie kwam ook het zevende album We Mean Business en sindsdien treden ze nog over de hele wereld regelmatig op.

Joe Kickass
Joe Kickass is één van de rappers in Nederland die Engelstalige tracks succesvol aan de man weet te brengen. Sinds zijn samenwerking met het Duitse label Project Mooncircle heeft de Zoetermeerder al meerdere succesvolle album releases op zijn naam staan. Joe Kickass is een rapper van de oude stempel die oldskool hiphop met scherpe teksten en jazzy vibes brengt.