dinsdag 18 februari

Picked By Paardcafé brengt aanstormende acts naar de festivals

PAARD en PAARDCafé gaan zich in 2020 nog actiever inzetten voor regionaal talent

De programmeurs van Paardcafé zien jaarlijks honderden bands de revue passeren. Zij kozen de zes beste daarvan en deze worden extra onder de aandacht gebracht bij festivalorganisatoren in de regio. Met een klein steuntje in de rug zeggen zij tegen de festivalprogrammeurs: “Vertrouw op ons. Wij vinden de juiste acts voor jullie festival.”

De selectie voor 2020 wordt voorgesteld op een gratis toegankelijke showcase-avond. Waar? In Paardcafé natuurlijk. Wanneer? Op donderdag 27 februari 2020. En zeg eens eerlijk: wie heeft er op die avond iets beters te doen? Laat hier weten dat je er bent!

Niet alleen de programmeurs zijn uitnodigd. Iedereen is welkom om alvast een kijkje te nemen welke acts je mogelijk later dit jaar op diverse festivals kunt zien: van The Life I Live tot Bevrijdingsfestival Den Haag, van Sniester tot Zeehelden Festival, van Schollenpop tot De Parade van Summertime tot Green Garden, van Wild Rooster tot Jazz In De Gracht, van Uitfestival tot Waterpop, van A Walk In The Park tot Strandwalfestival en van Kaderock tot Parkpop

Een groot deel van de programmeurs van deze festivals zullen aanwezig zijn op deze showcase-avond om daar meteen al zaken te doen met de artiesten of anders in ieder geval hun geschiktheid voor een boeking te beoordelen.

Vanuit het PAARD is er als incentive in ieder geval een boekingsbonus beschikbaar met als enige voorwaarde dat de aanduiding Picked By Paardcafé wordt gebruikt bij de aankondiging van de bands.

Inmiddels heeft ook Popradar Den Haag zich aangesloten bij dit initiatief waarbij deze de geselecteerde bands zal ondersteunen met productietechnisch, contractueel en bedrijfsmatig advies.

De Picked By Paardcafé-selectie voor 2020 bestaat uit de volgende bands:

Callkoen, PEACH, The Great Communicators, The Depression Club, Rachman & Band en Tousch.

De avond wordt op 27 februari feestelijk afgesloten met een speciale DJ-set van de programmeurs van Paardcafé onder de naam: The Pony Pack.

Meer info over de bands en hoe je deze kunt benaderen voor een vriendelijk praatje of een boeking is te vinden op het speciale website-gedeelte van PAARD: https://www.paard.nl/picked-by-paardcafe/

 

Blijf op de hoogte

Je krijgt elke week de Paard nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.