zondag 13 januari 2019

YUNGBLUD – 21st Century Liability Tour

The Vices

Dominic Harrison a.k.a. YUNGBLUD, de 21 jarige, rockende Engelsman uit Doncaster komt naar Den Haag! Yungblud omschrijft zichzelf als een “sociaal bewuste kunstenaar die niet bang is voor het leveren van genre-buigende protestliederen.” Binnen bizar korte tijd wist YUNGBLUD zichzelf op de kaart te plaatsen en reist hij al de hele wereld rond voor shows en hij weet het publiek compleet in te pakken met zijn aantrekkelijke tracks, als ‘I love you, will you marry me’ en ‘Tin Pan Boy’.

AlternativepopLaatste kaarten
Archief
  • € 12,00
  • € 17,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Het debuut album- 21 Century Liability- dat recent uitkwam, is het thema van de tour waar de artiest de komende tijd zoet mee is. Niet alleen zijn eerste album is een feit, ook is door een samenwerking met Charlotte Lawrence het nummer ‘Falling Skies’, de gloednieuwe soundtrack van 13 Reasons Why geworden. YUNGBLUD timmert al een enkele jaar aan de weg maar in 2017 brak hij keihard door met zijn debuut EP. Een zeer mooie omschrijving van zijn werk is ‘heethoofdachtige suburban-poëzie van de jongere Arctic Monkeys en Jamie T, gefuseerd met een gezond vleugje ska en hiphop-spirit’.

Een ding wat zeker is, is dat deze stuiterbal geen moment stil staat op het podium en er ook zeker voor zorgt dat jou dat niet gaat lukken. Op 13 januari staat ‘ie in het Paard en dat wordt één en al vuurwerk!

Het voorprogramma van Yungblud is bekend en zal worden verzorgd door The Vices, deze spiksplinternieuwe band is eind 2018 opgericht. Met hun frisse blik op rock, surf en garage creëren ze hun eigen sound. Denk aan The Growlers meets The Strokes, en een release zit er snel aan te komen, want ze brengen in februari hun eerste single uit!

"YUNGBLUD is een echte artiest, en wordt naar verwachting alleen maar populairder. Zijn energieke shows en kenmerkende tracks beloven in ieder geval veel goeds. Let op deze woorden: YUNGBLUD gaat het nog heel ver schoppen."

Artiesten Nieuws