WOJTEK JUSTYNA TREEOH!

Het Wojtek Justyna TreeOh! vermengt de energie van jazz-funk en de kleuren en ritmes van wereldmuziek met verfrissende nieuwe klanken.

donderdag 15 september 2022 8377

Het Wojtek Justyna TreeOh! vermengt de energie van jazz-funk en de kleuren en ritmes van wereldmuziek met verfrissende nieuwe klanken. Fuzzy melodielijnen worden moeiteloos gecombineerd met traditionele Afrikaanse instrumenten en alles verpulverende synthesizer-bassen. Met hun derde album ‘THRICE’ (2022) hebben de musici hun creatieve compositietalenten samengebracht om te komen tot één muzikaal geheel, boordevol dansbare grooves, intrigerende harmonieën en – messcherpe – melodieën die de luisteraar bij de kladden grijpen. Je ziet ze op 15 september 2022 in PAARD!

funk fusion Jazz World
archief
  • Kleine Zaal
  • 20:00
  • 20:30
Nieuwsbrief

Met talloze internationale concerten, in clubs en gerenommeerde jazzfestivals als Jazz In Daegu (Zuid Korea) Delft Jazz Festival, State-X New Forms, het Bevrijdingsfestival, So What’s Next? (NL), Jazzmeile Thüringen, Jazzahead! (DE) en Letni Festiwal Jazzowy (PL), heeft het TreeOh! een reputatie opgebouwd als bruisende live act, geladen met dynamische solo’s, kleurrijke structuren en vlammende interacties tussen de muzikanten.

Bezetting: Wojtek Justyna (Polen/Nederland) – gitaar, Szymon Justyński (Polen) – basgitaar, Francesco de Rubeis (Italie) – slagwerk, Diogo Carvalho (Portugal) – percussie, balafon, synth met Fernan Mejuto (Spanje) – vibrafoon, toetsen & percussie.

Dit concert is in samenwerking met ProJazz.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.