WINTERNACHTEN FESTIVAL – Thursday Night Unlimited

Literaire verrassingen, muzikale hoogstandjes en intieme voordrachten

donderdag 16 juni 2022 8377

Op donderdag 16 en vrijdag 17 juni verandert PAARD in het paradijs voor literatuur-, poëzie- en muziekliefhebbers! Kom ook en laat je prikkelen door de fantastische line-up van Winternachten festival – de zomereditie. Dwaal door de zalen, schuif aan in het café, bestel een biertje en kom luisteren. Waar je ook naartoe gaat, tijdens deze zomerse Winternachten word je getrakteerd op literaire verrassingen, muzikale hoogstandjes en intieme voordrachten.

literatuur poëzie pop spoken word
archief
  • Grote Zaal
  • 18:30
  • 19:30
Nieuwsbrief

Een greep uit het programma van de donderdagavond: een podium bomvol spoken word i.s.m. Woorden Worden Zinnen (met o.a. Derek Otte, Amara van der Elst en Aafke Romeijn), een feministisch poëzieprogramma (met o.a. Ronelda Kamfer (online)), een literair gesprek over vrouwen en vlees (met o.a. Roanne van Voorst en Agustina Bazterrica), sciencefiction revisited (met o.a. Nana Kwame Adjei-Brenyah), een gloednieuwe, live opgenomen aflevering van de podcast Fixdit en de favoriete ‘thuiskom’-boeken van jouw favoriete auteurs. Muziek is er van o.a. N3rdistan en Aafke Romeijn. En er is nog véél meer! Voor het complete programma, zie www.winternachten.nl. Je tickets (voor de hele donderdagavond) koop je bij PAARD.

Over Winternachten

Thursday Night Unlimited is onderdeel van het Winternachten festival 2022 – de zomereditie. Onder het festivalthema Whose House Is This? vindt Winternachten plaats van donderdag 16 tot en met zondag 19 juni op verschillende locaties in Den Haag, waaronder PAARD, PIP en Amare. Literatuur, poëzie, spoken word, muziek en film: alle cultuurliefhebbers komen aan hun trekken op dit veelzijdige, internationale literatuurfestival. Voor Thursday Night Unlimited zijn aparte tickets te bestellen, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op alle andere festivaldagen én het slotconcert met o.a. Sef, Shishani en Laura van Dolron in Amare, op zondagmiddag. Voor meer informatie, zie www.winternachten.nl

Winternachten festival 2022 wordt georganiseerd door Writers Unlimited.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.