woensdag 20 mei 2020

VUNZIGE DEUNTJES [Uitgesteld]

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 1 juni geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. Paard houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws. Lees hier meer.

Dancedancehallhiphoprndurban18+
  • Lucky Bird 9,50 | Early Bird 12,50 | Regular 15,50
  • Grote Zaal
  • 23:30
  • 23:30

*incl € 2,50 servicekosten

Statement Vunzige Deuntjes

Lieve vunzigerds,

Gisteravond kondigde de overheid nieuwe maatregelen aan in de bestrijding van het coronavirus (COVID-19). Één van die maatregelen is onder andere het schrappen van alle evenementen tot 1 juni. Met pijn in ons hart moeten we jullie mededelen dat dit evenement ook nu geen doorgang zal vinden op deze nieuw geplande datum. Dit nieuws komt hard aan, maar uiteraard heeft de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, partners, artiesten en medewerkers te allen tijde de hoogste prioriteit. Wij sluiten ons dan ook volledig aan bij dit besluit.

We zijn druk bezig met het opnieuw inplannen van deze editie op een nieuwe datum. Wanneer we hier meer over weten wordt dit gecommuniceerd via onze sociale kanalen. Hou deze dus goed in de gaten. Uiteraard is je ticket dan geldig voor dit nieuwe evenement.

Dit is een flinke klap voor de hele evenementen-industrie, en ook voor ons als Vunzige Deuntjes zijnde. We doen ons uiterste best om deze zware tijd door te komen, waarin veel van onze evenementen afgelast ofwel verplaatst worden. Zoals eerder gecommuniceerd kun je een refund aanvragen, maar we hopen van harte dat je ons de kans geeft om dit vunzige feestje op een later moment samen te vieren.

Mocht je een refund willen aanvragen kan dat tot deze zondag 29 maart 23.59 door een e-mail te sturen naar [email protected]

Ondanks dat deze situatie buiten onze invloed ligt, hopen we op jullie begrip in deze zware tijden. We beloven jullie dat we er alles aan doen om hier vunziger dan ooit weer uit te komen. Dit kan alleen met jullie onvoorwaardelijke steun, die we gelukkig nog iedere dag mogen ervaren. Het houdt ons op de been, en zorgt ervoor dat we iedere keer weer beseffen waar we het voor doen. Dankjulliewel daarvoor. ❤️

Stay safe en blijf binnen.

Liefs,

Vunzige Deuntjes

Perfect voor je vaste dosis hip-hop, r&b en dancehall tunes!

VUNZIGE DEUNTJES