VOLTAGE (band)

Met invloeden van Status Quo en AC/DC

donderdag 17 november 2022 8377

Voltage komt 17 november naar PAARD! Voltage is een 70’s rock band uit de regio Helmond en Eindhoven. Met invloeden van Status Quo en AC/DC en met de smoel van Bluesrock bands als ZZ TOP en Blackberry Smoke zet Voltage een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer. Voltage werd in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen, toen nog als coverband, maar al snel ontstond er eigen materiaal. Het resultaat: hun debuutalbum “Travellin’ Men“. Nu is het tijd voor nieuwe muziek!

archief
  • €18,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Meerdere eigen clubtours, festivals als Paaspop en Zwarte Cross en diverse voorprogramma’s onderdeel van de tour van Voltage. Waar ken je Voltage nog meer van? In 2019 deed de band de Tribute to Tom Petty tour. Ook is Voltage niet meer weg te denken van de nationale radio!

 

Er was slechts één vonk nodig om Chasing Luci het levenslicht te laten zien.
Tot mei van dit jaar had dit vijftal nog nooit één noot samengespeeld maar nu staan ze al
met hun eigen muziek op de bühne. Klaar om het publiek onder te dompelen in een bad van
melancholische, soms hypnotiserende maar altijd pakkende songs.
Is het 80’s pop, new wave of indierock? Kom luisteren en beslis zelf.

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

“ Voltage proves that roots rock in our country can also be of a very high level! “

Bluestownmusic.nl