VANDENBERG

Epische songs en snoeiharde gitaren

maandag 8 april 2024

Het nieuwe album“‘Sin’ (‘Zonde’) van VANDENBERG is uit! Een kort woordje van slechts drie letters, maar met een enorm veel omvattende betekenis. Van alles tussen een ‘leugentje om bestwil’ en een brute moord. Dat woord verdient dus een heavy, epische song om het recht te doen. Maandag 8 april zie je VANDENBERG in PAARD Grote Zaal!

hard rock
koop tickets
  • €35,50 *
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

“Muziek is voor mij als een schilderij”, stelt Adrian Van den Berg. “Je hebt helder en donker, schaduwen en licht. Het ene nummer laat je compleet uit je dak gaan, een volgende song stemt je tot nadenken. Hoe dan ook, een plaat sleurt je mee in haar eigen landschap, dat is het effect dat al mijn favoriete platen op me hebben, je hoort de eerste tonen van een album en verdwijnt in een andere wereld.”

Support: Marco Mendoza

Marco Mendoza is een Amerikaanse basgitarist die veel heeft samengewerkt met verschillende rockbands en artiesten. Hij werd professioneel rockmuzikant in 1989 en maakte zijn debuut op het soloalbum “Along the Way” van Black Sabbath-drummer Bill Ward. Daarnaast heeft hij uitgebreid samengewerkt met artiesten als Thin Lizzy, Blue Murder, Whitesnake en Neal Schon.

VANDENBERG

maandag 8 april 2024

koop tickets