zondag 3 februari 2019

Twin Bandit & Steph Cameron

Let op dit Paardconcert vindt plaats in Paardcafé (Prinsegracht 10, Den Haag).

20:30 deur open
21:00 Steph Cameron
22:00 Twin Bandit

Een avond waar singer/songwriters en girlpower centraal staan! Twin Bandit en Steph Cameron zorgen met hun nummers voor kippenvel, maar vooral voor een super leuke avond. Zondag 3 februari staat ze in het Paardcafé.

Archief
  • € 7,50
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 20:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Steph Cameron
Het langverwachte tweede album van Steph Cameron ‘Daybreak Over Jackson Street’ kwam 14 april 2017 uit. De in Saskatoon gevestigde roots-singer/songwriter arriveerde als een windvlaag van frisse muzikale lucht met haar debuutalbum ‘Sad-Eyed Lonesome Lady’ uit 2014 dat unaniem erg veel enthousiaste recensies ontving. Net als haar debuut werd het album opgenomen in Elite Toronto Studio Revolution Recording met producer Joe Dunphy. Het behoudt het schaarse sjabloon van haar eerste album: één stem, één gitaar. Beide opgenomen op intieme wijze en op tape.

Twin Bandit
Terwijl de meiden van Twin Bandit aan hun tweede album werkten, groeide de toepasselijke titel ‘Full Circle’. Het duo Hanna Walker en Jamie Elliot vorderden door de jaren en ervaringen als songwriters en muzikanten. Met een subtiele uitbreiding van hun sonische palet van folk, een tikje alternatief, landelijk en met de meest oprechte teksten zoals nooit te voren. De nieuwe plaat ‘Full Circle’ vertegenwoordigt het volgende hoofdstuk van een reis die deze twee muzikanten vier jaar geleden begonnen. Zoveel als Full Circle zijn naam eer aan doet, vertegenwoordigt het ook iets van een nieuw begin voor Twin Bandit.