woensdag 16 november 2022

TOM ROBINSON

In verband met Corona maatregelen is deze show verplaatst naar 16 November. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben een mail ontvangen. Heb je geen mail ontvangen stuur dan een mail naar [email protected] Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

De Britse zanger/bassist Tom Robinson komt naar PAARD! De Londense songwriter en LGBT-rechtenactivist is meest bekend voor zijn internationale hits “2-4-6-8 Motorway”, “Glad To Be Gay” (die hij schreef voor de Londense Gay Pride Parade in 1976) en “War Baby”.  Daarnaast schreef Tom songs voor o.a. Peter Gabriel, Elton John en Manu Katché.

Op 16 november 2021 is hij te zien in de Grote Zaal. Verwacht een avond vol met zijn oude classics zoals “Listen To The Radio” maar ook nieuwe nummers verwerkt in het punk en new wave jasjes.

New Wavepunk
Koop tickets
  • € 27,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

In 1976 vormde hij de Tom Robinson Band en werd één van de eerste voorvechters voor Rock Against Racism en een levenslange support voor Amnesty International en de Holebi-beweging.  De eerste single “2-4-6-8 Moterway” wordt direct een hit en “Glad To Be Gay” doet het nodige stof opwaaien oa. door de toenmalige ban van BBC-radio. Na het uiteenvallen van de TRB, trekt hij in het begin van de jaren 80 gedesillusioneerd naar Hamburg waar hij oa “War Baby’ en “Listen To The Radio”  opneemt en zijn solo-carrière met succes uitbouwt. Hij releaste tot nu toe 14 originele albums sinds 1978 plus verschillende compilaties en Live-CD’s.

Tom Robinson is ook nog eens populair in België en heeft met ons land een speciale band ; hier viert hij af en toe besloten fan-concerten (enkel voor wie op zijn mailinglist staat) onder de noemer ‘Castaway Party’. Tom spreekt zelfs ook een aardig woordje Nederlands en in zijn concert-setlist staan bekende Vlaamse hits zoals ondermeer “Eenzaam zonder jou”.