zondag 28 november 2021 8374

TIM AKKERMAN & THE IVY LEAGUE

Secret Flowers

CORONA UPDATE 25/2: Dit event is te bezoeken zonder coronatoegangsbewijs (qr-code) of negatief testbewijs en is zonder 1.5-meter of mondkapje.

Alweer 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière. Een carrière, gekenmerkt door hoogte- en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstappen en veelvoud aan liedjes en nog een groter aantal live shows! Inmiddels is Tim als muzikant en componist niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekscene.

Sinds het album ‘The Journey'(2014) werkt Tim samen met zijn vaste band The Ivy League en toeren zij als een hechte groep door verschillende landen. Bij het derde album ‘Lions Don’t Cry’ (2019) werd de band op de voorgrond gezet en veranderde de bandnaam officieel in Tim Akkerman & The Ivy League.

28 november 2021 zijn ze met hun nieuwe album ‘Silver Linings’ te zien in PAARD!

Nederlandspoprock
Archief
  • € 22,00
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 3,00 servicekosten

Op 28 mei 2021 is de single ‘Silver Linings’ het eerste signaal van hun toekomstige gelijknamige album. Het album vertelt over de zoektocht en het vinden van de mooie kanten van het leven, in het bijzonder als het leven sombere tijden laat zien. Tim is daarmee de belichaming geworden van positief denken en heeft het zich eigen gemaakt om een sombere situatie een positieve wending te geven. Het afgelopen jaar bracht de band de tijd en ruimte om te focussen op het schrijven van nieuw materiaal. Het is een album voor alle tijden en gaat over het vinden van geluk in de kleinste dingen. Vriendschappen, vreugde en de schoonheid van het leven.

Ten opzichte van het laatste album ‘Lion Don’t Cry’, waarmee Akkerman terug naar zijn roots ging, is de sound een stuk frisser en bij de tijd, echter onveranderd met dezelfde energie en positive vibe! Het album is wederom een mooie samenwerking tussen Tim en zijn band The Ivy League en wordt eind september dit jaar verwacht.