PAARD 50: THE TIME IS NOW FESTIVAL

Sevdaliza, Sylvie Kreusch, Pongo, Catnapp, LIONSTORM & meer

zaterdag 22 oktober 2022 8377

THE TIME IS NOW!

Met The Time Is Now Festival biedt PAARD een podium aan artiesten die vernieuwen, tegen de stroom in zwemmen en niet bang zijn om kritisch te zijn. Artiesten die de richting bepalen en popmuziek doen schudden op haar grondvesten. Hun muziek is doordrenkt met urgentie en visie waar je niet omheen kan en je ook helemaal niet omheen wilt.

Bevestigd: Sevdaliza, Sylvie Kreusch, Pongo, Catnapp & Lionstorm

archief
  • €40,50 *
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Iraans/Nederlandse artiest, producer en stijlicoon Sevdaliza is één van de meest spraakmakende muzikanten die de afgelopen jaren furore gemaakt heeft. Sevdaliza neemt de verantwoordelijkheid  voor alles wat zij zelf maakt en pakt (en verdient) daarvoor alle credits. 

Europa’s volgende superster; Sylvie Kreusch trad op de voorgrond als de vrouwelijke tegenpool van Maarten Devoldere (Balthazar) in de artpop band Warhaus. Met haar debuutalbum Montbray is Kreusch de afgelopen maanden op zegetour langs de internationale festivals. Montbray staat vol uitdagende songs, met hartzeer en strijdlust.

Na eigenhandig verantwoordelijk te zijn geweest voor de revival van Kuduro – de hyperdansbare pop uit Angola die afrobeat en dancehall mixt – timmert Pongo nu zelf aan de weg…. en hoe. Haar euforische, aanstekelijke liveshows worden altijd dampende dansfeesten. One to watch. 

Catnapp geeft de voorkeur aan emotioneel expressionisme en intense beats en verlegt de grenzen van elektronische muziek met een unieke en gedurfde kijk op songwriting en productie. Haar muziek en liveshows zijn uitdagend en zeer herkenbaar, aangezien ze de allernieuwste millennial-esthetiek combineert met openhartige lyriek en nauwelijks gefilterde gevoelens.

LIONSTORM is Nederlands eerste queer rap formatie, ontstaan uit een gemis van queer representatie in de Nederlandse hiphop. Het resultaat? Confronterende club anthems, grappig en vol punk activisme. De sexy agressieve stijl van het duo is uniek en herkenbaar, en komt terug in hun rap lyrics, performances, videoclips, merchandise en foto’s, die ze allemaal ook onder hetzelfde label ontwikkelen. In de sound worden het dansbare en rauwe verenigd: van bubbling tot punk en grimey hiphop.

| Acts voor het Paardcafé zijn |

  • Ivyvox
  • The Klittens
  • Bleedroot

Bleedroot is een 4-koppige band uit Den Haag. Met invloeden uit de jaren 80 en 90 (L7, Slutever, Legal Weapon) brengen ze grunge terug, want het kan wel weer!

The Klittens zijn vijf musici op een missie. Ongeschoold, maar onverstoorbaar. A band voor de mensen met een voorkeur voor vrolijke liedjes met treurig sentiment.

Met een flinke dosis feelgood & catchy high-energy vibes brengt IVYVOX je terug naar de
tijd waarin pop punk en rock tunes hoog in de hitlijsten stonden.

PAAR50 // 21 t/m 29 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 29 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

“ Mijn hele zijn is een vorm van protest “

Sevdaliza in 3voor12