vrijdag 7 oktober 2022 8377

THE SLACKERS

Let op: vanwege de Coronamaatregelen is de show van The Slackers verplaatst naar deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een mail ontvangen over hun tickets. Niks in je mailbox? Neem contact met ons op via [email protected]

Al ruim 28 jaar is The Slackers een van de populairste ska-bands van de wereld. Hoewel de groep het zelf liever een mix van ska, reggae en soul noemt. Het New Yorkse zestal is al vijftien albums lang een van de koplopers van de skank muziek. Waar voor sommigen een dermate lange carrière niet uit te houden is, zijn de heren van The Slackers nog vol energie. Op 7 oktober 2022 staan de New Yorkers in de kleine zaal, en reken er maar op dat het een feestje wordt.

Archief
  • € 18,00
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Los van de duizenden fans is ook de pers meer dan eens onder de indruk geraakt van de band. Zo noemde Rude International de band “The best ska band in the world” en was ook The New York Times verkocht.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

 

The best ska band in the world

Rude International