donderdag 31 maart 2022

THE SISTERS OF MERCY

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar deze nieuwe datum. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Heb je het over duistere postpunk, dan heb je het over The Sisters of Mercy. Wat begon als een groep bestaande uit enkel vocalist Andrew Eldritch, gitarist Gary Marx en BOSS-DR-55 drumcomputer ‘Doktor Avalanche’ groeide uit tot een van de allergrootste bands uit de bedwelmende en broeierige Britse wave en postpunk scene. Je snapt dat we niet kunnen wachten tot 31 maart 2022 want dan zie je The Sisters of Mercy in PAARD.

dark post punkNew Wave
Koop tickets
  • € 35,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

The Sisters of Mercy brachten maar een handvol studioalbums onder deze noemer uit, die stuk voor stuk op handen worden gedragen: ‘First and Last and Always’, ‘Floodland’ en ‘Vision Thing’ gelden met hun emotioneel geladen teksten, en donkere en broeierige sound als pilaren van de late jaren 80 sound. Op deze platen, en tijdens hun shows hoor je het tijdloze materiaal (als ‘Dominion’ en ‘This Corrosion’) wat The Sisters tot culthelden heeft gemaakt.

HEROES
In de aanloop naar ons 50-jarig bestaan in 2022 kiest Paard uit al haar programma’s 50 iconische artiesten die we als ‘Heroes’ bestempelen. Met dit label zetten we de artiesten in de spotlights die een belangrijke rol in de pophistorie spelen en plaatsen hen in muziek-historisch perspectief. Lees de bizarre weetjes, de anekdotes, persoonlijke verhalen en waarom nu juist deze artiest in Den Haag speelt.
Iedereen kan meesparen met de originele Heroes-map! Het enige wat je hoeft te doen is de Paard Heroes map aan te schaffen voor €2,50. Kijk voor meer info op www.paard.nl/paard-heroes/