zaterdag 28 november 2020

THE GREAT COMMUNICATORS

Deze show is verplaatst naar 28 november 2020. Ticketkopers hebben als het goed is mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Amsterdams/Haagse band The Great Communicators maakt verrassende indie met twee frontmensen. De band rondom Arend van Dijk en Linda van Leeuwen kwam in 2019 terug van een flinke afwezigheid. Midden in de redelijke succesvolle opmars van de band na debuutalbum ‘Lucky Horse’ verdween het zestal, om sterker terug te komen dan ooit.

indiepoprock
Archief
  • € 10,00
  • € 10,00
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:00
  • 19:15

*incl € 2,50 servicekosten

The Great Communicators zijn ontstaan als een soort doorstart van cultband Klopje Popje. De deels Haagse band maakte furore rond 2010. Na de naamsverandering kwam in 2016 het debuutalbum ‘Lucky Horse’ uit, waarop zangeres Gaia Slotboom nog de vocalen voor haar rekening neemt. Vervolgens werd Shawnee Erfmann aangesteld als zangeres en sinds kort neemt Linda van Leeuwen de honneurs waar. De frisse indiesound van The Great Communicators komt dat alleen maar ten goede.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

De band klinkt op het nieuwe werk wat compacter, groovier en dansbaarder dan voorheen.

3voor12