vrijdag 23 september 2022 8377

THE COOL QUEST

More Ease

Één ding is zeker. De genre-bending sound en soulvolle zang van alternatieve pop-band The Cool Quest is iets wat je nooit eerder hebt gehoord. Na twee jaar niet getourd te hebben, gaat de band in het najaar van 2022 langs vier Nederlandse zalen met nieuwe muziek en een gloednieuwe, knallende show! Je ziet ze bij PAARD.

Klinkt als Bruno Mars meets Jett Rebel
Archief
  • € 18,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

The Cool Quest heeft meer dan 500 (festival)shows, veel airplay en verschillende awards op haar naam. Maar niet alleen binnen, ook buiten Nederland zijn ze een groot succes met tours en shows door heel Europa. In september 2021 kwam de nieuwe single PARTY ON THE BLOC uit, welke airplay kreeg op NPO 3FM, Radio 1 en Radio 10. Daarnaast is The Cool Quest ook huisband geweest van NOS Studio Peking tijdens de Olympische Winterspelen tussen 11 en 15 februari 2022.

Dit concert is in samenwerking met ProJazz.

Support: More Ease

More Ease is een ambitieuze artiest die de spotlight opeist met zijn Amerikaanse sound en zijn wavy vibe.
De jazzy & trappy beats van Tantu & Kodarojo zorgen voor een extra dimensie aan de toegankelijke resonanties van More Ease. De single ‘Ease Your Mind’ is op Spotify onderhand al twee miljoen keer beluisterd, waarna hij begin 2021 zijn debuut EP ‘Ease Your Mind’ released. In 2021 stond hij met zijn band op de Popronde. Afgelopen jaar kwam de zanger met twee nieuwe nummers ‘Thinking Out Loud’ en ‘Nobody Wants To Die”. Op zijn Instagram en TikTok pagina teased More Ease zijn opkomende nummers aan zijn volgers.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

Schoenen worden uitgetrapt en de zaal verandert in een gekrioel van dansende mensen

3voor12