zondag 30 mei 2021

THE CHURCH [nieuwe datum]

40 years - In The Wake of the Zeitgeist

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst van 12 juni naar 30 mei 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer.

De Australische Paisley Underground pioniers The Church zijn na een korte tourbreak weer on the road. En hoe! Hun meest uitgebreide Europese tour. Allemaal ter ere van de veertigste verjaardag van de band. Op 30 mei 2021 gaat de band in PAARD langs alle hits, deep cuts en golden oldies uit hun indrukwekkende oeuvre. Van ‘Starfish’ tot ‘The Blurred Crusade’ en ‘Priest=Aura’ alle bekende werken komen langs. Alsof dat nog niet genoeg is, de band brengt later dit jaar nog een album uit.

Koop tickets
  • € 22,50
  • Grote Zaal
  • 17:00
  • 19:00

*incl € 2,50 servicekosten

Dat album wordt toegevoegd aan een heel uitgebreid palmares. Dat oeuvre heeft de groep zorgvuldig opgebouwd in de indrukwekkende 40 jaar dat ze bestaan. The Church speelde in 2018 een veelgeprezen show op het Meltdown Festival op uitnodiging van Robert Smith van The Cure, waarna de Starfish Anniversary Tour van start ging. Sinds 2014 wordt de band bijgestaan door Ian Haug van Powderfinger.