zondag 30 januari 2022

THE BASEBALLS

Denk je aan Elvis Presley gecombineerd met hits zoals Umbrella’ van Rihanna en ‘Hot N Cold’ van Katy Perry, dan kom je uit bij The Baseballs. Bekende nummers worden door dit Berlijnse trio in een jaren ’50 jasje gestoken.  In 2009 kwam de debuutplaat Strike! uit, die vol staat met dit soort energieke nummers. Sindsdien hebben ze al 5 albums uitgebracht, met als laatste release “Hot Shots”. Dus trek een je mooiste petticoat of leren motorjack aan, want dit is een optreden dat je niet wil missen! 30 Januari 2022 staan ze in PAARD.

Koop tickets
  • € 27,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

De rock & roll band is afkomstig uit Berlijn (Duitsland). Met alle drie dezelfde vetkuif, een kam in hun achterzak en een gedeelde voorliefde voor de jaren ’50 was de klik al snel gemaakt. Allen beïnvloed door Elvis, Jerry Lee Lewis en Buddy Holly, zijn de heren gaan jammen en zo ontstond The Baseballs. Sindsdien hebben ze met hun energieke sound vele prijzen binnen gesleept en in meerdere landen (waaronder Nederland) in Europa getoerd. Denk aan prijzen zoals de EBBA award en de Duitse Echo Muziekprijs.

In 2017, ter ere van het tienjarig bestaan, is de band tijdens een trip naar de Verenigde Staten naar de welbekende Sun Studio, waar ook Elvis Presley muziek opnam, gegaan om een album op te nemen. En in 2022 kun je de heren met hun nieuwste album live meemaken!

"Zelfs de meest vergrijsde fotograaf in het voorvak kan niet stil blijven staan."

Frank Veldkamp – 3Voor12