vrijdag 30 september 2022 8377

THE BASEBALLS

Denk je aan Elvis Presley gecombineerd met hits zoals Umbrella’ van Rihanna en ‘Hot N Cold’ van Katy Perry, dan kom je uit bij The Baseballs. Bekende nummers worden door dit Berlijnse trio in een jaren ’50 jasje gestoken.  In 2009 kwam de debuutplaat Strike! uit, die vol staat met dit soort energieke nummers. Sindsdien hebben ze al 5 albums uitgebracht, met als laatste release “Hot Shots”. Dus trek een je mooiste petticoat of leren motorjack aan, want dit is een optreden dat je niet wil missen!

Archief
  • € 28,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

De rock & roll band is afkomstig uit Berlijn. Met alle drie dezelfde vetkuif, een kam in hun achterzak en een gedeelde voorliefde voor de jaren ’50 was de klik al snel gemaakt. Allen beïnvloedt door Elvis, Jerry Lee Lewis en Buddy Holly, zijn de heren gaan jammen en zo ontstond The Baseballs. Sindsdien hebben ze met hun energieke sound vele prijzen binnen gesleept en in meerdere landen (waaronder Nederland) in Europa getoerd. Denk aan prijzen zoals de EBBA award en de Duitse Echo Muziekprijs.

Ter ere van het tienjarig bestaan is de band in 2017 naar de welbekende Sun Studio geweest tijdens een trip naar de VS. Hier nam Elvis Presly muziek op, dus besloten ze hier een album op te nemen. In 2022 kun je de heren met hun nieuwste album live meemaken!

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

"Zelfs de meest vergrijsde fotograaf in het voorvak kan niet stil blijven staan."

Frank Veldkamp – 3Voor12