zaterdag 29 januari 2022 8377

TEN TIMES A MILLION

CORONA UPDATE 25/2: Dit event is te bezoeken zonder coronatoegangsbewijs (qr-code) of negatief testbewijs en is zonder 1.5-meter of mondkapje.

Deze show gaat door dit weekend. De deuren openen om 19:30 en we werken met het Corona Toegangs Bewijs.

Het Nederlands/Duitse Ten Times A Million staat bekend om recht-voor-zijn-raap riffs en een herkenbare sound. Ergens tussen Nothing But Thieves en Queens Of The Stone Age in eigenlijk. De band stond al op meerdere festivals en langzaamaan wordt de band steeds iets bekender. Dat de band geïnspireerd wordt door stevige rock blijkt niet alleen uit de sound van de band en het stemgeluid van zanger Martin Duve. Maar ook uit het feit dat de band hun debuut-EP opnam met de producer en engineer van onder andere Nothing But Thieves.

 

alternative rockHardrockrock
Archief
  • € 12,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 3,00 servicekosten

Ten Times A Million speelde onder hun vroegere naam, Mandrake’s Monster, al een aftershow voor Red Hot Chili Peppers. Ook werden verschillende (inter)nationale festivals aangedaan. Zo stond de band op Eurosonic/Noorderslag, The Global Rock Summit in Los Angeles en When Copenhell Freezes Over in Kopenhagen. Daarnaast zou de band op Pinkpop 2020 haar opwachting maken.

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst van november 2021 naar deze nieuwe datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Ten Times A Million keer kippenvel

3voor12, op Noorderslag