SUE THE NIGHT

dinsdag 23 januari 2024 2024

Let op: dit evenement is verplaatst naar 23 januari wegens onvoorziene omstandigheden kon de band niet in complete bezetting, waardoor we gekozen hebben de show te verplaatsen. Kaartkopers hebben een mail ontvangen.

Sue the Night aka Suus de Groot is terug van weg geweest. 20 oktober komt haar inmiddels 3e studio album Susanne and the Sad Sunset Disco uit en daar hoort natuurlijk een nieuwe tour bij: The Sunset Disco Tour. Na de laatste tour eind 2018 nam de (toen hoogzwangere) Suus een break van Sue. Een langere break volgde helaas, door de pandemie, maar ze heeft niet stilgezeten. Er is ruimschoots de tijd genomen om te schrijven en muzikanten te zoeken om het geheel te vertalen in de studio. “Ik heb in Jaimie’s (bassiste Sue the Night) studio haar vleugel piano omarmd en daarop een aantal songs omgegooid. Het is wat ruimtelijker, spannender en minder guitar-based, al blijven gitaren m’n lievelings natuurlijk”. Op 23 januari hoor je het eindresultaat in PAARD!

archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Support: Silver Lake
Het Nederlands indie-duo Silver Lake maakt nachtelijke, melancholische Art-Pop met een rijke melodische instrumentatie. Hiermee wordt een nostalgische knipoog naar het verleden gegeven, terwijl hun focus scherp gericht is op de toekomst. Dit wordt versterkt door analoge video’s in de stijl van de jaren 60, die dit jaar zijn verschenen.