woensdag 7 juli 2021

STEF KAMIL CARLENS [NIEUWE DATUM]

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar 7 juli 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

—–

De Belgische artiest Stef Kamil Carlens is in de loop der jaren uitgegroeid tot een favoriet van menig muziekliefhebber. De artiest die aan de wieg stond van de legendarische band dEUS is van nature iemand die op zoek gaat naar de manieren waarop zijn muziek nog gewaagder kan worden. Nadat zijn album Stuck In The Status Quo lovend werd ontvangen door de pers, trok Carlens naar zijn Rabbit Field Studio in Hoboken. Het resultaat werd Making Sense Of ∞ (Making Sense Of Infinity), een album waar twee jaar aan geschaafd werd. Dat is ook te horen in het resultaat. Een plaat met detail voor textuur van instrumenten. Analoge synths, orgeltjes en klassieke drummachines. Op deze avond staat Stef Kamil Carlens bij ons op de planken met een speciale one man show.

alternatiefpop
Koop tickets
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:00
  • 20:00

‘Making Sense Of ∞’ is pas het tweede soloalbum van de Belg. Na dEUS stond Carlens, die ook beeldend kunstenaar is, aan het roer bij Zita Swoon, het interdisciplinaire kunstenaarscollectief uit Antwerpen. Bij Zita Swoon werkte Stef Kamil Carlens onder andere samen met Tom Pintens (bekend van Het Zesde Metaal) en werden er songs opgenomen met onder andere Raymond van het Groenewoud. Op de laatste plaat die Carlens onder zijn eigen naam uitbracht, is ook de liveband te horen die meegaat met de artiest. Deze bestaat onder andere uit Alma Auer (harp en vocalen), Nel Ponsaers (vocalen en toetsen), Nicolas Rombouts (contrabas) en Maartens Moesen (drums, piano en bas).

Stef Kamil Carlens schept warme sfeer met intens optreden

3voor12 Den Haag