vrijdag 16 juni 2017

Steen & EZG

De Utrechtse zelfbenoemde white trash-rapper Steen noemde zijn debuutalbum uit 2008 Muziek Voor Je Moeder. Een interessante titel, want Steen rapte voornamelijk over ziekte, dood, seks, vervreemding en bier. Inmiddels zijn we negen jaar verder, woont Steen in Den Haag en is hij vader geworden, het nieuwe hoofdthema in zijn werk. Op zijn vierde en laatst uitgebrachte album Baby doet hij over donkere beats vloekend verslag van frustrerende zaken als slaapgebrek, omgangsregelingen en het zoeken naar een baan. Onlangs verscheen de EP Bicycle Chain waarop Steen samenwerkte met EZG. 

Archief
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

EZG
Giuliano Parinussa , beter bekend als rapper EZG is een Nederlandstalige rapper met een voorliefde voor voetbal, voetbalcultuur en alle randzaken daaromheen. Zijn stijl, die door de media bestempeld is als ‘Hooligan rap’ is een groot succes op internet en zijn eerste videoclip Rellen in de hel is al een paar miljoen keer bekeken op Youtube. Onlangs bracht hij zijn debuutalbum Weekend Overtreder uit waarin de thema’s drank, drugs, geweld en voetbalcultuur prominent aanwezig zijn.

Paard over Steen & EZG

Steen & EZG is een match made in heaven, of beter gezegd match made in hell. Ongefilterd en keihard, nu al zin in! Conchitta Bottse,
Paard - Assistent programmeur