woensdag 29 december 2021

SON MIEUX

Son Mieux is de Hofstad’s hoop in bange dagen. De Haagse band, rondom singer/songwriter Camiel Meiresonne, toverde namelijk ook de afgelopen tijd hit na hit uit de hoog uitgesneden pantalon. Met 1992 en nu weer Drive lijkt de trein naar sterrendom voor Son Mieux nu dan echt op stoom te raken. Puur, bombastisch en damn catchy.

Op de valreep naar het nieuwe jaar staat de band op 29 december 2021 bij ons in de Grote Zaal.

indie
Koop tickets
  • € 20,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Na het succes van de eerste EP Vice Versa, bracht de band in februari 2019 haar debuutalbum Faire de Son Mieux (Frans voor: ‘Het meeste uit jezelf halen’) uit. Op dat album staan tien popliedjes met onweerstaanbare hooks en refreinen. Met een persoonlijk verhaal als in de beste folk, maar ook met een elektronische onderlaag. Deze combinatie resulteert in verzorgde, immer dansbare muziek met een diepe emotionele lading. Voilà: het DNA van de Son Mieux-sound. 

Dit jaar zal het album ‘The Mustard Seed’ verschijnen van de band waarvan de singles ‘1992’ en ‘Drive’ al overal te horen zijn.  Son Mieux is Camiel Meiresonne, Maud Akkermans, Quinten Meiresonne, Chayenne van der Kooij, Timo Prins en Niels de Maa.

"Dus schud het zwaarmoedige gevoel van de quarantainewinter van je af, zet Son Mieux aan en dans jezelf de isolatie door."

Lisa Eeftinck Schattenkerk – 3voor12