zondag 1 mei 2022 8377

SON MIEUX

Son Mieux is de Hofstad’s hoop in bange dagen. De Haagse band, rondom singer/songwriter Camiel Meiresonne, toverde namelijk ook de afgelopen tijd hit na hit uit de hoog uitgesneden pantalon. Met 1992 en nu weer Drive lijkt de trein naar sterrendom voor Son Mieux nu dan echt op stoom te raken. Puur, bombastisch en damn catchy.

 

indie
Archief
  • € 20,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Na het succes van de eerste EP Vice Versa, bracht de band in februari 2019 haar debuutalbum Faire de Son Mieux (Frans voor: ‘Het meeste uit jezelf halen’) uit. Op dat album staan tien popliedjes met onweerstaanbare hooks en refreinen. Met een persoonlijk verhaal als in de beste folk, maar ook met een elektronische onderlaag. Deze combinatie resulteert in verzorgde, immer dansbare muziek met een diepe emotionele lading. Voilà: het DNA van de Son Mieux-sound. 

Dit jaar zal het album ‘The Mustard Seed’ verschijnen van de band waarvan de singles ‘1992’ en ‘Drive’ al overal te horen zijn.  Son Mieux is Camiel Meiresonne, Maud Akkermans, Quinten Meiresonne, Chayenne van der Kooij, Timo Prins en Niels de Maa.

In verband met de Coronamaatregelen is deze show verplaatst naar 1 mei 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben een mail ontvangen. Heb je geen mail ontvangen stuur dan een mail naar [email protected] Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden

Support: Niko
De jongens van Niko maken rauwe, catchy, indie-rock doordrenkte platen. Waar de lead singer in 2016 Niko begon in Los Angeles als solo-experiment is de band gevormd in Den Haag. In 2018 bracht Niko de naar ‘sigaretten op een zomeravond’ klinkende EP ‘You might like it, but I might hate it’ uit. De EP is gevuld met felle gitaarsolo’s, edgy riffs en refreinen, die je doen denken aan de keren dat je met je ex over de A12 cruiset in je oude Mercedes.


					
"Dus schud het zwaarmoedige gevoel van de quarantainewinter van je af, zet Son Mieux aan en dans jezelf de isolatie door."

Lisa Eeftinck Schattenkerk – 3voor12