zaterdag 25 mei 2019

SNIESTER 2019 – ZATERDAG

Kaartjes voor Sniester vanavond (€17,50) zijn alleen nog te koop aan de kassa op de Grote Markt!

– Klik hier voor het Blokkenschema van zaterdag.
– Check hier alle overige belangrijke info rondom Sniester of ga naar www.sniester.nl

Paard en Grote Markt slaan hun handen weer ineen voor het Sniester Festival dat op 24, 25 en 26 mei plaatsvindt in het Popdisctrict van Den Haag. Met onder andere: MEROL, JOOST, WEVAL, JACCO GARDNER’S SOMNIUM, TIM KNOL & BLUE GRASS BOOGIEMEN en veel meer! Lees snel verder voor meer acts!

Van 24 t/m 26 mei 2019 beleeft Sniester zijn zesde editie in het Popdistrict van de Haagse binnenstad. Wat begon als een wild plan van een groepje bevriende Haagse programmeurs is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk geliefd ontdekfestival aan het begin van de zomer. Vanaf dag 1 is het doel van Sniester om een podium te zijn voor één soort live act: artiesten met een ongrijpbare energie die hun publiek zo weten te raken dat er bij elke show iets bijzonders gebeurt. Dat kunnen gearriveerde namen zijn, maar ook onontdekte parels of opkomend talent. Als er maar iets bijzonders gebeurt.

Een festival zonder zelfopgelegde beperkingen en dwars door alle muzikale genres heen.

afrobeatcaribFranse fluistermuziekgaragerockhiphopkrautrock
Archief
  • Koop hier je zaterdag voor €17,50
  • Popdistrict: Paard, Grote Markt en meer
  • 18:00
  • 14:00

*incl € 2,50 servicekosten

De line-up voor zaterdag 25 mei:
A Giant Dog / Joost / MEROL / Mozes And The Firstborn / Daniel Romano / The Grand East / Tim Knol & Blue Grass Boogiemen / Orlando Julius and the Heliocentrics/ Cry / Jo Goes Hunting/ Daddy Long Legs / NIKO/ Someone / STAKE / Baskar / Cairo Liberation Front / Dyzack / dirk. / PEUK / GIAN / Eerie Wanda / Het Gezelschap / Starfish / Henk & Melle / Christian S (Subsniester)/ 
Tsepo (Subsniester) / Supersonic Blues / OBNIII’s / The Magic Mumble Jumble / Van Tastik / Mr. Skolnick / Pinguin Wild Card Band / New York Night Train / Cruise Control / Callkoen /

SNIESTER LOCATIES
De Poot, De Gekke Geit, Zetaextravaganza, September, De Zwarte Ruiter, The Grey Space, Humanity House, Paard (grote zaal en kleine zaal), Paardcafé, Rootz, Het Kantoor van Bleyenberg en Het Magazijn.

 SNIESTER JUNIOR
Traditiegetrouw is de zondag (26 mei 2019) het territorium van Sniester Junior: de gratis festivaldag voor kinderen waarop ze zoveel mogelijk dingen kunnen doen die normaal niet mogen. De dag dat kattenkwaad mag. Het programma van Sniester Junior wordt in de weken voorafgaand aan het festival bekendgemaakt.

BESTE HAAGSE INITIATIEF
In oktober 2018 sleepte Sniester tijdens de uitreiking van de Haagse Popprijzen de onderscheiding ‘Beste Haagse Initiatief’ in de wacht en behoorde daarmee samen met producer San Holo en band Niko tot de drie award-winnaars.

Geweldige sfeer. Verwacht het onverwachte!

Pinguin Radio

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur