donderdag 17 december 2020

Slagwerk Den Haag: AMERICAN INTERLUDES [VROEGE SHOW]

PAARD is voorlopig even dicht voor publiek, maar gelukkig gaan we weer open in het nieuwe jaar. We zijn momenteel hard aan het werk om zo veel mogelijk via Livestream door te laten gaan. Ervaar dus jouw favoriete optredens thuis vanaf de eerste rij!

Heb je een ticket voor een show in de komende periode? Dan ontvang je spoedig een mailtje met meer informatie.

In American Interludes neemt Slagwerk Den Haag je mee naar hun roots: de hedendaags klassieke muziek. Deze avond klinken onvervalste klassiekers van de Amerikaanse muzikale grootheden Steve Reich, Philip Glass en John Cage. Van eigen bodem klinkt muziek van Anthony Fiumara, geïnspireerd op het werk van Philip Glass zoals ook te beluisteren zal zijn op SDH’s nieuwe te verschijnen album Glass Interludes.

Wegens een beperkte capaciteit wordt de voorstelling 2x uitgevoerd. Ook bieden we de mogelijkheid om vanuit huis mee te kijken!
Vroege Show
Late Show
Livestream

avant gardeklassieke muzieklivestreamminimalpercussie
Archief
  • Livestream: 5
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:00
  • 19:15

PAARD x SLAGWERK DEN HAAG
Twee Haagse begrippen van formaat bundelen de muzikale krachten. Verwacht een reeks concerten van de top musici van het innovatieve Slagwerk Den Haag, custom made voor de Grote Zaal van PAARD. De avontuurlijke groep weet na ruim 40 jaar nog steeds relevant te blijven door samen te werken en co-creëren met toonaangevende choreografen, producers en andere spannende nieuwe makers uit diverse kunstdisciplines.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Podium Kunsten.

PAARD TV
Ervaar dit unieke optreden thuis vanaf de eerste rij! Vanuit meerdere hoeken wordt het concert geregistreerd en eenmalig live uitgezonden. Een ticket voor de livestream is slechts 5 euro.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

‘...dazzling percussion group, similarly combined virtuosity and theatricality...’

Door New York Times.