vrijdag 25 februari 2022

RONNIE FLEX & THE FAM

Ronnie Flex komt naar PAARD. Op 25 februari 2022 staat de hitmachine bij ons op de planken. In de afgelopen jaren is Ronnie uitgegroeid tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie hiphopartiesten. De eigenzinnige, genre-overstijgende, performer heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten. Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de hitlijsten, en recentelijk scoort hij weer met ‘Alles Wat Ik Mis’, ‘501’ en ‘In De Schuur’. Dit gaat er eentje worden voor in de boeken!

Hip Hop-hits
Koop tickets
  • € 28,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Zijn tweede album ‘Rémi’ is beloond met een Edison voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’, en de jury van de prestigieuze prijs noemde het ‘een modern meesterwerk’. Ook brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000+ keer) met het nummer ‘Fan’.

Samen met de band The Fam tourt hij door Nederland en België. Shows op alle grote festivals waaronder Pinkpop en Lowlands ontvingen lovende recensies. De uitverkochte Rémi-tour kreeg als grand finale twee keer een uitverkocht Paradiso en een show in AFAS Live.

Hier zien we een hele andere kant van Ronnie Flex. Met zijn eigen instrument ‘autotune’ en ondersteund door een fenomenale 9-koppige band komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond, en is stilstaan geen optie. Of zoals hij zelf zegt in het NRC: ‘Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom’