RONNIE FLEX & THE FAM

donderdag 9 juni 2022 2022

Ronnie Flex komt naar PAARD! Op 9 juni 2022 staat de hitmachine bij ons op de planken. In de afgelopen jaren is Ronnie uitgegroeid tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie hiphopartiesten. De eigenzinnige, genre-overstijgende, performer heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten. Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de hitlijsten, en recentelijk scoort hij weer met ‘Alles Wat Ik Mis’, ‘501’ en ‘In De Schuur’. Dit gaat er eentje worden voor in de boeken!

Hip Hop- hits
archief
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

Zijn tweede album ‘Rémi’ is beloond met een Edison voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’, en de jury van de prestigieuze prijs noemde het ‘een modern meesterwerk’. Ook brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000+ keer) met het nummer ‘Fan’.

Samen met de band The Fam tourt hij door Nederland en België. Shows op alle grote festivals waaronder Pinkpop en Lowlands ontvingen lovende recensies. De uitverkochte Rémi-tour kreeg als grand finale twee keer een uitverkocht Paradiso en een show in AFAS Live.

Hier zien we een hele andere kant van Ronnie Flex. Met zijn eigen instrument ‘autotune’ en ondersteund door een fenomenale 9-koppige band komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond, en is stilstaan geen optie. Of zoals hij zelf zegt in het NRC: ‘Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom’.

Support: Jiri11

De nieuwste aanwinst van de ADF ENT-familie verzorgt het voorprogramma van de Altijd Samen tour! De in Venlo geboren artiest verdiende zijn strepen als frontman van ANBU, waarmee hij vrijwel alle zalen en festivals in Nederland plat speelde. Inmiddels heeft hij miljoenen streams op Spotify en YouTube op zijn naam staan en heeft hij maar liefst 6 albums, meerdere singles en tientallen clips uitgebracht onder eigen beheer. Nu is het tijd voor de volgende stap dus sloot Jiri11 zich aan bij het gloednieuwe ADF ENT-label van Ronnie Flex, en er komt nieuwe muziek aan!

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.