QUIET HOLLERS

zondag 2 juni 2024

Het vormveranderende indie-ensemble Quiet Hollers uit Kentucky verbindt zich met luisteraars door onderwerpen als depressie, angst, rouw en verslaving aan te snijden, met knikken naar een breed scala aan invloeden binnen het spectrum van alternatieve country, indie rock, punk, en wat zij ‘post-americana’ noemen.

Geformeerd door songwriter Shadwick Wilde begin 2010, heeft de groep aangekondigd te werken aan hun vijfde album, ‘Loud Mountains’, een pijnlijk zelfbewuste terugblik op een decennium van strijden tegen mentale ziekte en de muziekindustrie.

Voor liefhebbers van Quiet Life, Strand of Oaks alternatieve country indie-rock post-americana
koop tickets
  • €19,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 19:30
Nieuwsbrief

Support: JesperJesper
De vierkoppige band JesperJesper is opgericht door Jesper Albers, die je kunt kennen als drummer van rockband Paceshifters, Mozes And The Firstborn en het AustralischeWolfmother. Ditmaal fungeert hij als zanger/gitarist. Met hun aanstekelijke liveshows laat deZwolse band zien dat plezier maken hoog in het vaandel staat. De alt-country met vleugen van 90’s indierock doet denken aan acts als Ryan Adams en The Replacements met uitstapjes naar de rootsy muziek van Neil Young. Na een succesvolle Popronde en tal van andere shows zag de debuut EP ‘Keep An Eye Out’ het daglicht in november 2023 op het label Goomah Music. Nieuwe muziek is in de maak en live zijn ze dit jaar vaak te bewonderen!

QUIET HOLLERS

zondag 2 juni 2024

koop tickets