zondag 13 december 2020

PUUR GEKUT

Update Corona maatregelen: De show gaat door in een 30 personen setting. De kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht over het annuleren + refunden van hun tickets en over de mogelijkheden om aanwezig te zijn bij de 30 personen setting. Heb je een ticket, maar geen mail ontvangen, laat het ons weten via [email protected]. 

De stiefzuster van Puur Gelul, maar eigenlijk veel meer dan dat. Een avond vol verhalen, anekdotes, poëzie en proza. Keihard verbaal geweld en kleine, lieve woordjes. Alles komt langs. Bekende sprekers doen hun zegje op het podium in de Grote Zaal. Voor deze editie zullen onder anderen: Paula Udondek, Stella Bergsma, Kristel Zweers, Saskia Noort en Debby van den Bergh, het woord nemen. Puur Gekut komt voort uit Puur Gelul, een initiatief van oer-Hagenees Boozy de Kok. Op 13 december worden de sterke verhalen en sappige anekdotes gedeeld in PAARD.

Je kunt op 13 december ook live inschakelen vanuit het comfort van je eigen bank. Tickets voor de Puur Gekut Livestream (€5,-) zijn hier verkrijgbaar.

cabaretliteratuurlivestream
Archief
  • € 15,00
  • € 15,00
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00

Stella Bergsma
Bergsma is filosofe, schrijfster, zangeres en columniste. Als schrijfster van onder andere de dichtbundel Cupcakes en de roman Pussy Album werd Bergsma gebombardeerd tot graag geziene spreker in praatprogramma’s, bijvoorbeeld Ladies Night op NET5, waar zij vaste gast was. Ook is de zangeres van de band EinsteinBarbie de bedenkster van het woord ‘Sletvrees’ dat in 2014 werd opgenomen in de Dikke Van Dale en de titel was van Sunny Bergmans spraakmakende documentaire.

Saskia Noort
Saskia Noort is een van Nederlands bekendste schrijfsters. Haar romans Terug Naar De Kust en De Eetclub werden vertaald in meer dan vier talen en de rechten werden aan uitgeverijen in acht andere landen verkocht. Ook schreef Noort het boek waar de gelijknamige serie Nieuwe Buren op gebaseerd werd en was de schrijfster in 2014 te gast bij Zomergasten.

Paula Udondek
Presentatrice, actrice en coach Paula Udondek is in Den Haag geen onbekend gezicht. Want de in Lagos geboren Udondek woont al sinds jaar en dag in De Residentie en schrijft ook columns voor de AD Haagse Courant. De persoon die vroeger al je favoriete shows als: Get The Picture, Waku Waku en Knoop In Je Zakdoek presenteerde staat ook op de planken van Puur Gekut.

Kristel Zweers
Cabaretière, actrice en oud-lid van De Lama’s Kristel Zweers, is ook niet op haar mond gevallen. Op de bühne is Zweers als een vis in het water, getuige ook de vele stand-up shows die Kristel gaf. Daarnaast was Zweers ook improvisatiecoach.

Debby van den Bergh
Als schrijfster, dichter, columniste en bedenker van sketches is Debby van den Bergh geen onbekende met het woord. Haar grootste succes bereikte Debby met roman Vlucht Naar Curaçao uit 2015 en het toneelstuk Hamerstukken dat geschreven werd met Walter Vermeer.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.