maandag 25 april 2022

PROTOJE

Lila Iké + JamJam Sound

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Deze show is ivm Corona verplaatst. Tickets met de oude datum blijven geldig en ticketkopers hebben een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Jamaicaanse songwriter Protoje is uitgegroeid tot één van de koplopers van de hedendaagse reggae. Met al vier albums en één EP op zijn naam stopt de songwriter nooit met zichzelf te vernieuwen en schudt hij regelmatig de reggaewereld flink wakker. Na zijn show bij ons in 2018 met The Indiggnation keert Protoje in 2022 terug naar PAARD.

Reggaereggaeton
Koop tickets
  • € 27,00
  • € 29,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Protoje wordt beschouwd als één van de headliners van de Jamaicaanse beweging Reggae Revival. Deze beweging is een heropleving van reggae die een mondiaal succes kennen met een nieuwe generatie artiesten zoals Chronixx, Kabaka Pyramid en Jah9. Hits als ‘Rasta Love‘ (ft. Ky-Mani Marley) en ‘Who Knows‘ (ft. Chronixx) werden meer dan 100 miljoen keer gestreamd, zijn album A Matter of Time kreeg een Grammy-nominatie voor ‘Beste Reggae Album 2018’ en de zanger verzorgde optredens op grote festivals als Coachella, Glastonbury en Reading &  Leeds.

Support: Lila Iké
Jonge reggae-zangeres Lila Iké heeft een prachtig stemgeluid die in 2017 door Protoje werd opgemerkt. Sindsdien hebben ze veel samengewerkt en heeft Lila via zijn label verschillende singles uitgebracht, waaronder het persoonlijke ‘Where I’m Coming From’ en ‘Second Chance’. Haar optredens zijn authentiek en nemen je mee in haar interessante levensverhaal.

Haagse DJ JamJam Sound komt deze avond draaien.

 

Zijn plaat Ancient Future uit 2015 was al mooi. Maar het rootsreggae-album A Matter of Time is nog wat indrukwekkender. Dankzij Protoje’s flitsend rappende woordenspel in nummers als Flames, en de superaanstekelijke maar zeker niet oppervlakkige reggaepop van Like This en Bout Noon.

de Volkskrant