zaterdag 21 november 2020

POPRONDE PRE-PARTY

Popronde gaat toch op tour dit najaar! Van 12 september tot en met 28 november zijn er Popronde-shows bij verschillende poppodia door heel Nederland. Op zaterdag 21 november komt Popronde naar PAARD en we hebben drie bands voor jullie geprogrammeerd!

Per show kan je een ticket kopen van €3 (inclusief consumptie). Als je een ticket aanschaft voor één show is het helaas niet mogelijk om na afloop in de zaal te blijven. Daarom is er de mogelijkheid om een passe-partout te kopen voor €9, inclusief drie consumpties. Dan kun je lekker heel de avond blijven zitten en alle bands zien.

Tijdschema & Tickets:
19:00 deuren open
19:30 Stella | tickets
21:00 Stupid Bloody Tuesday | tickets
22:30 Banda Matatu | tickets

3x concert Passe-partout |tickets

 

alternatiefpop
Koop tickets
  • Ticket per show: €3 (incl. consumptie) | Passe-partout: €9 (incl. 3 consumpties)
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Stella 
Stella sleept je mee door haar melancholische wereld vol lange nachten en tweestrijdige gedachtes. Sobere popliedjes met een donker randje. Met inspiraties als Pj Harvey, Big Thief en Sonic Youth.

Stupid Bloody Tuesday
Stupid Bloody Tuesday komt uit Amsterdam. Verwacht marcherende drums, punchy bas en verpletterende gitaren.

Banda Matatu
Matatu is een veelgebruikt woord om te verwijzen naar de wijze van openbaar vervoer in Oost-Afrika.  Vanwege de veelzijdigheid en flexibiliteit bevat de band afro-caribische groeven die afrobeat, chakacha en afrojazz samenvoegen onder andere stijlen, wat Banda Matatu zijn kleur geeft.

Veilig concertbezoek in PAARD
Via Veiligheidsregio Haaglanden is bekend geworden dat het programma in PAARD de komende tijd door kan gaan met de capaciteit van maximaal 130 personen. Dit betekent dat onze shows in de Grote Zaal ongewijzigd plaats kunnen vinden. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht. Ook gelden er een aantal nieuwe regels: mondkapjes zijn verplicht in het pand (behalve op de zitplaats), onze horeca stopt om 21:30 met uitserveren omdat er na 22:00 geen consumpties meer mogen worden genuttigd. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.