zondag 1 april 2018

POP PUNK FESTIVAL

Let op: Na overleg is besloten het Pop Punk Festival te verplaatsen naar een nieuwe datum later in het jaar. Wij kijken er erg naar uit om in het najaar een mooi evenement op te zetten voor Stichting Opkikker. Een nieuwe datum en aankondiging volgt later, excuses voor het ongemak. 

 

Archief
  • € 5,00
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Benefiet voor Stichting Opkikker

Stichting Opkikker zorgt er voor dat langdurig zieke kinderen een onvergetelijke dag krijgen. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten zij niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Hier wil Paard natuurlijk zijn steentje aan bijdragen en organiseert samen met Stichting Opkikker dit festival met o.a. Bounds Of Modesty en The Positives.

Line up

Bounds Of Modesty
Met invloeden van bands als My Chemical Romance, blink-182 en Thirty Seconds To Mars is dit een echte pop punk band. Het viertal uit Amsterdam keert terug naar de jaren 80, 90 en veel meer om energieke, harde en trouwe covers ten gehore te brengen van je favoriete Top 40 nummers. Een echte feestavond die je niet snel zult vergeten.

Lights Out
Het doel van deze rasechte punkers is het terugbrengen van oude punk in de hedendaagse popmuziek. Catchy melodieën en snerpende gitaren maken de sound van Lights Out af. Al je herinneringen van pop punk bands als Green Day en Sum 41 komen terug wanneer je staat te dansen en te springen op de muziek van Lights Out.

The Hearted
De in 2011 opgerichte Rotterdamse pop punk band overweldigt je met energie. Met de mannelijke en vrouwelijke leadvocalen, melodieuze gitaren en energieke drums slaan zij een nieuwe weg in. Je hoort invloeden van onder andere Blink-182, State Champs, Neck Deep en A Day To Remember. Sinds 2017 is The Hearted te zien in een nieuwe formatie, wat een nieuwe sound met zich meebrengt. De band is druk met nieuwe nummers schrijven, je kunt hun gloednieuwe single ‘Ink and Feathers’ aankomende lente verwachten. Het belooft een goed jaar te worden voor deze band. Verwacht catchy, vlotte pop punk.

The Positives
The Positives: ze zijn jong, fris en onbezonnen. Nadat hun band in 2016 gevormd was, schreven de jongens van The Positives nieuw materiaal en namen ze hun eerste EP op. Ze slaan een nieuwe muzikale weg in. Je kan hun geluid omschrijven als een combinatie van pop punk en indierock.